AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaşın istediği oluyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 14/03/2004 :  22:49:54  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanlarda sürekli "Beşiktaşın şampiyonluğu istenmiyor" gibi konuşmalar yapan Beşiktaşlı yöneticilerin istedikleri sonunda olmaya başladı sanırım. Az önce seyrettiğim maçın pozisyonlarında hakemin direkt görüş alanı içerisinde rakibe verilmeyen iki penaltı, topsuz alanda yapılan faul, ve net bir kırmızı kartın verilmemesi Beşiktaşın futbolun çirkeflik alanında başarılı olduğunu gösterdi.
Tebrik ederim, aynen böyle devam ederlerse daha büyük bir klüp olma yolunda ilerlerler.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 14/03/2004 :  22:58:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ben de izledim.İlie'nin adama arkadan dalışı direkt kırmızı kart ayrıca ben verilmeyen penaltılardan birini gördüm herifi resmen biçmişler.İkincisi Ümit Aydın ve Ahmed Hassan'ın sarı kartla değil bence kırmızı kartla cezalandırılmaları lazımdı çünkü ikiside adamı öyle güzel yere itti ki adam bir iki metre ileriye k.ç üstü uçtu.Sinan Engin oradan gazel okumaya devam etsin duyulduğu belli oluyor.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/03/2004 :  00:41:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben aynı konuyu hakem rezaleti diye açmayı düşünüyordun Smeagol benden önce davranmış. Bu kadar olurmu? dedirtecek pozisyonlarda hakem bir anda kör oldu. 2 metre önünde Ümit rakibi cezalandırıyor hakem arkadaşımızın gözüne perde iniyor. İlie'nin pozisyonu hepsinden beter. Rakibi sakatlamak adına yapılmış bir hareketi sarıyla nasıl geçiştirebilirsin? Yazık valla bu kadarıda fazla, Beşiktaş oyuncu kalitesi olarak rakipten kat kat üstü bari sen hakem olarak biraz adil davran ama o bile yok.

Hakemlerin çoğunun güdümlü kişiler olduğunu dair yapılan dedikodulara inanmamak bu maçı seyrettikten sonra baya bir zor olacak gibi geliyor bana. Ayrıca Lucescu'nun maç sonrasında hakemler hakkında konuşmamasına ve hepsinden önemlisi röportaj salonunu terketmemesine hayret ettim. Hakem maçı adil yönetip 5 kırmızı kart verdiğinde suçlu, başka hakem vermesi gerekenleri vermedi diye mükafatlandırılıyor.

Bana göre bu ligde bariz bir şekilde şaibe var. Şampiyonlar ligine Fenerin yanında Bjk'yi göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 15/03/2004 :  16:03:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Bana göre bu ligde bariz bir şekilde şaibe var. Şampiyonlar ligine Fenerin yanında Bjk'yi göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bence bu ligde şaibe olmaması çok ender rastlanan bir olay olur herhalde.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 15/03/2004 :  17:11:08  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam pozisyonları iyi değerlendiriyosunuz ama hala fanatikce
1.si sezon daha bitmedi sizde şampiyon değilsiniz o nedenle fazla konuşma kendinden emin olarak bide yanılmıyorsam adamların attığı 2. gol bariz ofsayt ama ona kimse değinmemiş şaşırtıcı

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 15/03/2004 :  21:34:11  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SIRP tarafından yazılan:

tamam pozisyonları iyi değerlendiriyosunuz ama hala fanatikce
1.si sezon daha bitmedi sizde şampiyon değilsiniz o nedenle fazla konuşma kendinden emin olarak bide yanılmıyorsam adamların attığı 2. gol bariz ofsayt ama ona kimse değinmemiş şaşırtıcı

Öncelikle hiçbirimizin hangi takımı tuttuğunu bilmediğin halde siz de şampiyon değilsiniz diyorsun. Sonra hakem hatalarının bariz ve kasıtlı bir şekilde bjk nin lehine verildiğini görüp bilmene rağmen 2. golün ofsaytlığından bahsediyorsun. Fanatiklik hakkında bir daha düşünsen iyi olur derim ben. Ondan sonra da objektif olmaya çalışıp öyle bir mesaj atarsan sevinirim.

Ve rappier in dediği gibi lucescunun tavrı beni de çok şaşırtıyor. Haklı 6 kırmızı kart gördükten sonra sanki türk futbolunu düşünüyormuş gibi "böyle giderse romanya futbolu gibi çökücek türk futbolu" demişti. Gerçekten türk futbolunu kötü etkileten geçen maç gibi durumlarda ise nedense susuyor.
Futbolun saha dışı kısmında büyük bir adım daha.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000