AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaşın istediği oluyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 16/03/2004 :  00:35:22  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş bi dur once hepiniz fenerlisiniz bunu anlamaya gerek yok sadece fenerliler sataşıyolar...
haklı 6 kırmızı kart derken 5 demek istedin heralde bu arada a.yıldırım ın pozisyonuna kırmızı kart diyorsan senle futbol hakkında konuşmaya luzüm yok...
ne demek 2. gol ofsayt ama onu bi geç pozisyon pozisyondur hemde sonucu golse ben maçtaydım we hakem abartı bir taraf tutusu yapmadı sen şikeden bahsediyorsan konyalı zafer biryol we altana bakıcaksın adamlar haksız yere istanbulspor maçında cezalı duruma düşürüldüler we fener karşısında oynamadılar şike bu dur işte
daha lig uzun kim şampiyon olur bilinmez ama gs weya ts de olabilir...
fanatik düşünmiceksen ofsaytten atılan golü bi geccen demicen a.yıldırımın pozisyonu kırmızıysa ki maç ondan sonra koptu fb bu sezon hiç bir maçı 11 kişi tamamlamamalıydı o zaman şike olmazdı

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 16/03/2004 :  13:16:24  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
way be smeagol fenerli olmuşsun tebrik ederim darısı bütün cimbomluların başına ,
sen adama tekmeyi salla gelmedi diye kart görme, nerde bu yoğurdun bolluğu,
niye hep fenerden örnek veriyorsun anlamadım, kendi önünüze baksanız şampiyon olurdunuz, hep fenerliler sataşıyor demişsin, birincisi bildiğim kadar rappierde fenerli diğil, ikincisi hiç yazı yazmaya niyetim yokken ve polemiğe girmek istemiyorken, öyle şeyler yazıyorsunki, cevap vermeden olmuyor, beşiktaş sapır sapır dökülüyor, defansı yolgeçen hanı olmuş, geçen sene kaç gol yemişti bu sezon kaç gol yedi, lucescu(bu sefer doğru yazdım sanırım) bu takımı toparlamak yerine konuşmaya devam ederse galiba bjk fb maçında aramızdaki fark 10 puan kadar olacak ve ts sizi geçip bizle çekişecek, dilerim öyle olurda şampiyonda ts olur, türk futbolu gelişecekse artık şampiyon olan takım sayısı artmalı, verkaç yapar gibi bir sene biz birsene siz, birsenede fb li smeagolün takımı şampiyon olursa, biraz uyanmaya başlayan türk futbolu gerilemeye devam eder

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/03/2004 :  15:49:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Thakki güzel yazmışsın valla, bende benzer şeyleri söylemeyi düşünüyordum. Pazartesi akşamı 90 dakikada Hıncal ile Haşmet hocalar öyle güzel laflar ettilerki sırp o konuşmaları dinleseydi eminimki bu şekilde yazmazdı. Türk futbolu 3 büyük takım yüzünden ciddi yaralar almaya başladı. Geride kalan yada başarısız olan suçu hemen başkalarına ve özellikle hakem'lere atıyor. Hakemlerde her yönden gelen baskı karşısında hep yanlış kararlar veriyorlar. Bu annemizin liginde problem olmaz çünkü ezilenlerde alıştığından sorun çıkmıyor. Ama Avrupa kupalarında takımlarımız sapır sapır dökülür (ki zaten dökülüyor). Neden diye sormayın çünkü yabancı hakemler maçların sert geçmesine izin veriyorlar ve ellerinden gelen en yüksek seviyede tarafsız oluyorlar. Bizim çıt kırıldımlar yabancı arenaya çıkınca sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Bunun olmaması için herkes kendi işini yapıp hakemlerle uğraşmayı bırakacak. Tabiiki hakemlerimizde şerefli insanlar olduklarını gösterip ne görüyorlarsa onu çalacaklar. Maç alamam kaygısıyla düdük üfleyen hakemler olduğu sürece bu tartışmalarda devam edip gidecek...

Ofsayt'tan gelen 2. gol konusunda birşeyler söylemek istiyorum. Eğer orada gol yazılmasaydı, Beşiktaş aleyhine bir penaltı ve kaleceyi bir kırmızı kart sözkonusu olacaktı. Hakem verirdi yada vermezdi o konuda birşey deme şansım yok ama öyle bir durumda penaltı ve kırmızı kart verilebileceğini düşünen bir Beşiktaşlı eminimki penaltı ve kırmızı kart yerine ofsayttan bir gol yemeyi tercih ederdi öyle değilmi??

Ayrıca son ayrıntı, ben FB'li değilim hatta FB günahım kadar sevmem. Bu sözlerimde GS olduğumuda çıkarmayın çünkü GS'da sevmem. Üç büyükleri sadece Avrupa maçlarında tutarım oda taşıdıkları Türk takımı kimliğinden dolayı.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 16/03/2004 :  16:06:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerli olurum ama ölürken.
"Galatasaraylılar ölürken fenerli olur,bu dünyadan bir galatasaraylı öleceğine bir fenerli ölmesi daha iyidir."Valla bende nasıl hepimizin fenerli olduğuna karar verdiğini anlayamadım.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 16/03/2004 :  23:00:19  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben de galatasaraylıyım ama sırp arkadaşımız fanatiklik yüzünden pek mantıklı düşünemiyor galiba.
Ahmet yıldırımın kırmızı kart görmemesi ise oldukça şaşırtıcı olurdu, o pozisyonda kırmızı kart çıkmasaydı, kırmızı kart görmek için savrulan tekmenin rakibin kritik bir bölgesine gelmesi ve zarar vermesi gerektiği sonucunu çıkarırdık.
Gerçi konumuz o maç değil ama, onun gibi adil yönetilen bir maçtan sonra beşiktaşlılar günlerce hakkımız yeniyor deyip, geçen maçtaki gibi bariz bir şekilde kendi tarafları tutulunca hiç konuşmamaları çok komik oluyor.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000