|
| Yazar |
Konu  |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/03/2004 : 05:45:22
|
rappier dostum ben fanatik fenerliyim ama bu gerçekleri görmemi engellemiyor, bu hafta en gıcık olduğum olay daumun basın toplantısında gençlerbirliğinin maçı neden ertelendi anlamadım demesi oldu, biliyormusunuz bilmiyorum ama eğer gençlerbirliği bu turu geçemezse seneye avrupa kupalarına 6 yerine 4 takımla katılacağız, ülke sıralamasında ilk sekizden onunculuğa düştük, galatasarayın bir dönem yakaladığı başarı haricinde(ki kaç senedir oda birşey yapamıyor), anadolu takımları olmasa kupalarda puan bile alamıyoruz, bizimkilerde ne şiş yansın ne kebab hesabı başarılı olanın önünü ayak oyunlarıyla kesiyor, geçen sene denizlispor en başarılı türk takımıydı, bu sene kupalara katılamadı(beşiktaşla denizlide oynana kupa maçında olan olayları hatırlarsanız, muhtemel kupa favorisi nasıl elendi), bu sene gençler ayakta kalan tek takımımız, seneye kupalara katılması zor görünüyor, seneye kimler gider bilmiyorum ama muhtemelen gidenlerden biri trabzon olacaktır ve en başarılı olacağına inandığım takımda o, gerisi hava civa, son sözüm bora poyraz'a, spordan bahsediyoruz terör yada savaşlardan değil, bir takım için birileri ölüyorsa, ya ölen salaktır, yada öldüren... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 17/03/2004 : 18:33:19
|
| Ben o sözü benim Fenerli olmadığımı Galatasaray'lı olduğumu belirtmek için yazmıştım. |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
SIRP
Üye

Turkey
İleti 697 |
İletim - 23/03/2004 : 18:58:24
|
| niye d.bakır maçı hakkında yorum yok o maçta bjk d.bakır olsaydı we 3-1 yenseydi bukadar sessiz kalırmıydınız nerde eşitlik hani fanatizm neyse fb ye şimdiden şaibeli şampiyonluğu hayırlı olsun |
AZEWO |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 23/03/2004 : 23:07:20
|
alıntı: SIRP tarafından yazılan:
tamam pozisyonları iyi değerlendiriyosunuz ama hala fanatikce
Sırp arkadaşım bu yazıyı kendinin yazdığını biliyor musun? Son mesajını okuyunca pek ciddi olmadığını düşünüyorum. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 24/03/2004 : 12:56:01
|
Diyarbakır maçının değerlendirmesi neden yapılsınki adamlar aslanlar gibi golleri attılar. Belki bir pozisyonda ofsayt tartışılabilir ama yardımcı hakemlerimizin yaptığı ofsayt hataları bini aşınca diyecek fazlada birşey kalmıyor. Diyarbakır maçını tamamen seyretmedim ama bildiğim kadarıyla hiçbir diyarbakırlı hakemin önünde rakip futbolcuyu iterek düşürmedi yada futbol dışı sertlik yapmadı. Zaten hakemde böyle bir pozisyon kolluyordu. Eğer öyle birşey olsaydı eminimki bjk'li futbolculara çıkmayan kırmızı kartlar düşünmeden çıkacaktı.
Sırp artık fanatiklik boyutunda mesajlar atmayı lütfen bırak. Takımın iyi değil ve buna karşılık yapabileceğin fazla birşeyde yok. Ayrıca unutma birşeyler kötü gitmeye başladımı arkası gelir. Aynı geçen sene Fb'nin hali gibi.... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|