/Evlat getir bakalım çantamı! -Buyur ağabey /Eferim keleş.Bakalım burda ne varmış..5 kg. tnt, 7,5 kg.nitro gliserin,aaah biraz da torpil varmış.Hö ne torpili ulen dinamitim nerde benim! -Falla ben bilmiyom ağabey /Sus yalan konuşma!Bu ip(major le alakası yok) ne lan burda fünyem nerde benim! -Falla hiç bi alakam yok ağabey. /La kes çarpıcam iki tane ha! -Ama ağabey falla hiç bi alakam yok. /Burda durup seni dövmeyi çok isterdim ama zamanım yok bunları ''Lord's House'' a koymam gerek.Bi anons geç bakem DevOs hattından yardıma gelecek varmıymış. -Geçtim ağabey /Eferim m4a1!Espiri yaptım gül ulen! -Ama hiç komik değildi ağabey. /Gül diyosam güleceksin uleyn! ÇaAaAaaAaAaT -Uhüohüho nışç falla çok komik ağabey gülüyom bakh.
Neyse zamanım kalmadı gidip yerleştireyim şu düzeneği.
Arkanızdayım gençler, devam. Avatar birliği fena fikir değil ama sizce bu fazla dikkat çekmez mi? Unutmayın hain planlarımız var... Konuyu da sürükledik gidiyor, abartıya kaçılmadıkça kilitlenmesi için hiç bir neden yok. Ta ki aramızdan pimi çekilmiş bir manyak çıkana kadar... Taraflar da belirsin artık. Bi liste yapın bakem >>
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."