|
| Yazar |
Konu  |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 05/09/2008 : 22:53:32
|
İhtilalciler: inter_23 , crayzzy , scrambler , HighVoltage , RoM3o , iso demiro , Geforce , kobebryant , TheBodyGuard , ShliLMyro , FearOfTheDark , -eL Niño- , golden girl
Hükümet:
|Krondor| , CrAzY IVAN , PalaD1N , major , kabil
İki arada bi derede :
Lenin |
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/09/2008 : 23:07:11
|
"Şehrin üzerinde birden bire beliren OS zeplini tüm halkın dikkatini çekmişti. Birkaç cızırtı sesinden sonra, tüm OS halkının hayatını değiştiren bir anons duyuldu:
'Bizim tarafımıza geçen her üye Seçkin Üye olacak, her Seçkin Üye de yöneticilikle onurlandırılacaktır. Karşı cephede durmakta kararlı olan üyelerin konuları, Kilitli Konular mahzenine atılacak ve çeşitli işkencelerden geçirilecektir.'
Yöneticilerin kararlılığını ortaya koyan bu anons sonrasında, şehirden "Yaşasın oyunsitesi, kahrolsun anarşizm" tezahüratları yükselmiş, bir anda ortalık bayram yerine dönmüştü."* **
* Anarşizmin Tarihi II. Cilt, Sayfa 254 ** Faşizmin Tarihi VI. Cilt, Sayfa 547 |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 05/09/2008 : 23:13:10
|
| Sonra zeplinden bağıran Lenin adlı yöneticinin '' Bunların hepsini rüyanızda görürsünüz!'' demesi üzerine bütün halk anarşistlere geri döndü:D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/09/2008 : 23:17:33
|
| Güzelim, onu tarih kitaplarından alıntı yaptım ben. Objektif olsun diye de iki farklı görüşün kitabından yararlandım, hala değiştirmeye çalışıyorsun :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 05/09/2008 : 23:24:26
|
Zaten problem orda:D Konuda bir objektif ileti var oda senin iki farklı görüşün kitabından yararlanarak yazdığın ileti. Bu konuda ne gerek var objektifliğe:D Mantıklılığı oturttukta bir objektifliğimiz kalmıştı:D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|