AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Krocanlara Tepki
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 58

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 06/09/2008 :  01:42:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu olanlar sırasında Kobe şifrelerle uğraşırken İnter_23'ü arar ve sonuna kadar yanında olduğunu bu mücadele de hiç yılmayacaklarını söyler... Gergin bekleyiş devam etmektedir. Saat hala 00 : 00 olmadığından mekandaki siviller mekandan ayrılmamışlardır bu yüzden ihtilalciler hazırladıkları planı bir türlü uygulayamamaktadır... Herşey hazırdır ve sadece sivillerin mekandan ayrılması beklenir...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 06/09/2008 :  02:23:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
*başlığın adı değişsin :D gördüm bi kere gayet efendi tipler hiçte kro değiller :P*

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 06/09/2008 :  02:45:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BölünmeLer başLadı xD
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/09/2008 :  03:18:09  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Savaşın muhtemel sonu karşı taraf için şöyle olacak "Lütfen kullanıcı adınızı ve parolanızı doğru giriniz." :D.
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 06/09/2008 :  03:18:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saat:12:05 Crayzzy'nin ağları koparmasıyla birlikte elektirikleri kesilen yerin koruması telaşla dışarı çıktı oda ne onu dışarıda HighVoltage bekliyordu Awm ile kafasını uçurdu silah sesiyle berbaer inter_23 crayzzy'nin önceden yerleştirdiği düzeneği patlattı.Birden ortalık kaos ortamına döndü ihtilalciler evi basmıştı ancak hiç beklemedikleri bir savunmayla karşı karşıyaydılar.Havadan mermiler vızır vızır geçerken scrambler birazda şansın yardımıyla ortaya bir sis bombası attı.Sis bombası sayesinde mevzi bulan DevOs üyeleri çatışmaya devam etmekteydi.Birden arka kapı açıldı dışarıya hızla 6 kişi çıktı kapıda bekleyen siyah şahine binerek uzaklaşmaya çalıştı arkalarından koşan golden girl topuğunun kırlması üzerine yere düştü ve lord lar gecenin karanlığında ortadan kayboldu.
Ev temizlendiğinde DevOs üyelerinin elinde kalan tek şey bir sürü yönetim yandaşı leşi ve birkaç arşiv dökümü.Acaba bu arşiv dökümünden yola çıkılarak yöneticilerin yeni saklanma yerine ulaşılabilir miydi?..

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 58 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000