AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Krocanlara Tepki
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 58

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 05/09/2008 :  23:37:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pimi çekilmiş manyak kim olucak ? xD

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 05/09/2008 :  23:47:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Belli değil mi pimi çekilmiş (=

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 06/09/2008 :  00:29:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnter_23 evinden düzenekleri hazırlayarak çıkar. Siyah arabasına bindikten sonra, hızla baronların buluştuğu mekana gitmeye karar verir. Scrambler ise orada her şeyi hazırlamış bekliyordur.

İçerisi :

KRONDOR : Dışarıda çok büyük bir örgütlenme var, bunları bastırmalıyız.
Crazy_IvaN : O direnişçiler pis oyunlarımız öğrendiler, bunları susturmamız gerekiyor.
Lenin : Etrafta, olumlu demiçler veriyorum ama bunlar kararından vazgeçmeyecek...
Major : Napmalıyız ?
PalaD1N : Lideri bulup öldürmeliyiz ya da rüşvet vererek susturmalıyız.
Kabil : Ben liderlerini bir iki kere görmüştüm, arşivi incelersem onu bulabilirim ve işini bitirebiliriz.

İçerden büyük bir Nihahahahahaha!!! kahkahası kopar.

Dışarısı :

Scrambler : Her şey tamam, kanalizasyon haritası elimde, bir kaç kere girip çıktım buraya. Bugün işlerini bitirmeliyiz. İnter_23 elinde ki düzeneği hazırlamaya başlar. Ancak daha 00 : 00 olmadığından içeride ki sivilleri düşünerek biraz daha beklemeye karar verir. Scrambler ise sabırsızlıklar İnter_23'ün napmaya çalıştığını çözmeye çalışır. İnter_23, Kobeyi arayarak, içeride kaç sivilin olduğunu ve toplantı odasının kapısının şifrelerini öğrenmesini ister. Golden_girl ve HighVoltage içeriye girerek etrafı süzmesi istenir. crayzzy ise Kobenin yapacağı hack saldırıları için bütün Oyun Sitesi şehrinin net ağını koparmaya çalışır. TheBodyGuard ise elindeki suikast silahıyla kapıyı kesmektedir. hliLMyro , FearOfTheDark , -eL Niño bu üçü ise kordinat bölgesinde o bölgede ki hareketliliği izlemektedir.

( Devamı Yarın ) =)))

Çok mu Amerikan filmi izliyorum ne ? xD

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 06/09/2008 :  00:36:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Metal Fırtına tarzı olmuş :) Ama sevdim, önce gövde gösterisi sonra senaryolar...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 06/09/2008 :  01:18:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OS Vadisi Pusu =) Güzel çalışma burak abi sen bence okulda sinema klübüne falan gir çok sağlam senaryo olmuş. Yalnız orda siyah araba yerine siyah şahin desen daha marka olurdu. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 58 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000