AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 'Golden Foot' Roberto Carlos'un!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 01/09/2008 :  22:42:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos, futbol dünyasının en prestijli, büyük saygınlığı olan Altın Ayak (Golden Foot) ödülünü kazandı.

Futbolseverlerin internet üzerinden düzenlediği ve 29 Ağustos'ta sona eren oylamada, Juventus ve İtalya Milli Takımı kalecisi Gianluigi Buffon ve Roma kaptanı Francesco Totti ile ilk üç aday arasında yer alan Carlos'un birinciliği, Monte Carlo'da düzenlenen seremonide, Monaco Prensi II. Albert tarafından açıklandı ve Fenerbahçeli futbolcu ödülünü Prens'in elinden aldı.

Geçtiğimiz sene Altın Ayak ödülünü Juventus'un İtalyan yıldızı Alessandro Del Piero'ya çok az oyla kaptıran Roberto Carlos, 29 yaşını doldurmuş ve önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı adaylar arasından en büyük favori olarak gösterilmişti.

Carlos, Monte Carlo'daki Şampiyon Geçidi'ne ayak izlerini de bıraktı. Buraya ayak izlerini bırakan efsanevi futbolcular arasında Zinedine Zidane, Luis Suarez, Igor Belanov ve Roger Milla gibi isimler de bulunuyor.

Altın Ayak ödülünü geçen sene Alessandro Del Piero, 2006 yılında Ronaldo, 2005 yılında Andriy Shevchenko, 2004 yılında Pavel Nedved ve 2003 yılında ise Roberto Baggio kazanmıştı.

NOT: Başlık dahil hepsi alıntıdır!..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 02/09/2008 :  13:09:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tebrik ederim. Kendimi bildim bileli Roberto Carlos mevkisinde tartışılmaz bir numaradır. Hele o Fransa'ya attığı frikik golü hala aklımda. Bu ödülü çoktan haketti.
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 02/09/2008 :  13:20:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gecikmiş bir ödül aslında bu ama ne derler geç oolsun güç olmasın.
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bundan çok büyük gurur duyuyorum.

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 02/09/2008 :  14:08:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Roberto Carlos'u Türkiye Süper Lig'inde görmek bana hep mutluluk vermişti zaten...
Ayrıca Fransa'ya attığı gol tartışılmaz süperdir :)

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 02/09/2008 :  21:32:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben o golü görmedim, görmüş olsam bile muhtemelen hatırlamıyorumdur. Biri o golün videosunu bulup burada paylaşırsa çok iyi olur.
*İyice tembelleştim ben de ?:)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 02/09/2008 :  21:47:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.vidivodo.com/18247/roberto-carlos-golu

Buyur hocam, golün videosu.:) Tek kelimeyle fizik kurallarını alt üst eden bir gol. Bir top nasıl bu kadar falso alır hala anlamış değilim.:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000