|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 02/09/2008 : 19:58:11
|
Gerçekten çok üzücü olaylar, hele ki belli başlı üyelerin tatilden gelip forumun canlanmaya başlayacağı şu sıralarda. Altup Abi'nin bir mesajında okuduğum gibi forum içinde bu terbiyesizlerin adını ağzımıza alarak onlara prim sağlıyoruz. Bundan sonra daha dikkatli ve umursamaz olmak düşer biz seçkin üyelere diye düşünüyorum, yöneticiler gerekeni gerektikçe yapacaktır.
Bize düşen artık girebildiğimiz sürelerde oyun bölümlerini canlı tutmak, sonuçta biz bir oyunsitesiyiz. İncelemeler bölümü zaten canlandı, forumu canlandırmak da bize düşer. Google'da aratılınca ilk çıkan sonuçlardan olmak çok önemli.
Knight Online bölümünü tekrar canlandırmak gayet önemli diye düşünüyorum. Bunun dışında her bölümü biraz daha canlandırmalıyız. Sadece anasayfada durmayan, konusuna ait oyunun haberlerini geçici olarak sabitlemek; üzerine yorumlar yapmak bunlardan başlıcası.
Mesela yakınlarda Empire:Total War çıkıcak, bunun hakkında ufak birkaç yazı toplayıp sitelerden alıntı olarak yeni bir konuya koyacağım. Böyle şeyler sabitlenebilir, aramalarda sonuç olarak gözükebilir.
Spor bölümüne de birkaç yenilik gelmesinden yanayım, daha doğrusu biraz toparlamalıyız bence. NBA ve Beko Basketbol Ligi aynı konuda olmamalı, yakında ikisi de başlayacak.
Kısacası derim ki anasayfaya gelen yenilik foruma da sıçramalı. Forum çıkan incelemeler, araştırmalar, haberlerden nasibini almalı.
Nereden başlayıp nereye geldim, yerleri burası değil ama kusura bakmayın. Uzun zamandır düşündüklerim dökülüverdi tuşları bozuk klavyeme. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 02/09/2008 : 20:09:29
|
Fikirlerin gerçekten mantıklı ve çözücü fikirler.Fakat siteye musallat olan o kişiler konusunda çok net ve kesin bi çözüme ihtiyacımız var bence :| |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 02/09/2008 : 20:19:30
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Gerçekten çok üzücü olaylar, hele ki belli başlı üyelerin tatilden gelip forumun canlanmaya başlayacağı şu sıralarda. Altup Abi'nin bir mesajında okuduğum gibi forum içinde bu terbiyesizlerin adını ağzımıza alarak onlara prim sağlıyoruz. Bundan sonra daha dikkatli ve umursamaz olmak düşer biz seçkin üyelere diye düşünüyorum, yöneticiler gerekeni gerektikçe yapacaktır.
Bize düşen artık girebildiğimiz sürelerde oyun bölümlerini canlı tutmak, sonuçta biz bir oyunsitesiyiz. İncelemeler bölümü zaten canlandı, forumu canlandırmak da bize düşer. Google'da aratılınca ilk çıkan sonuçlardan olmak çok önemli.
Knight Online bölümünü tekrar canlandırmak gayet önemli diye düşünüyorum. Bunun dışında her bölümü biraz daha canlandırmalıyız. Sadece anasayfada durmayan, konusuna ait oyunun haberlerini geçici olarak sabitlemek; üzerine yorumlar yapmak bunlardan başlıcası.
Mesela yakınlarda Empire:Total War çıkıcak, bunun hakkında ufak birkaç yazı toplayıp sitelerden alıntı olarak yeni bir konuya koyacağım. Böyle şeyler sabitlenebilir, aramalarda sonuç olarak gözükebilir.
Spor bölümüne de birkaç yenilik gelmesinden yanayım, daha doğrusu biraz toparlamalıyız bence. NBA ve Beko Basketbol Ligi aynı konuda olmamalı, yakında ikisi de başlayacak.
Kısacası derim ki anasayfaya gelen yenilik foruma da sıçramalı. Forum çıkan incelemeler, araştırmalar, haberlerden nasibini almalı.
Nereden başlayıp nereye geldim, yerleri burası değil ama kusura bakmayın. Uzun zamandır düşündüklerim dökülüverdi tuşları bozuk klavyeme.
Söylediklerin mantıklı fakat bunları konuşmak için başka konular açarsan daha iyi olur. Konumuz dağılmasın. Mesela ben Knight Online hakkında bir konu açtım bile... |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 02/09/2008 : 20:57:56
|
Arkadaşlar sağ olsun Krocanlar hallettiler. Bugün klasik olarak, siteye girdim işte, giriş diyorum şifreniz hatalı diyor, neyse bir kaç defa denedikten sonra Alper'e ( yanlış hatırlamıyorsam ) söyledim. Sonra araya iftar falan girdi, az önce Soner halletti =).
Neden ben ki, şifremi kırdıktan sonra niye bölye saçma sapan şeyler yazmadılar, dikkat çekmemek için mi? Yoksa bir kaç gün sonra vurgun mu yapacaklardı. Yönetici değilim ki bazı şeyleri değiştiriyim diyecem.
Hakikaten çok ilginç. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 02/09/2008 : 21:20:22
|
Eh geçmiş olsun o zaman. Umarım tekrarlanmaz. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|