AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Inter_23 Hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 02/09/2008 :  19:12:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu son 1 ay içinde sitemizde pek hoş şeyler olmadı... Bir kaç tutarsız insan yüzünden sıkıntı çekiyoruz. İnter_23 adlı arkadaşımızın hesabı hacklenmiş. Email'i ; poisoncetesi@mynet.com olarak değiştirilmiş. Bu saldırı ile daha önce başımıza gelen ahlaksız ileti yığını saldırısı arasında kesin olarak bir bağ yok. Krondor hocam ip kontrolü yapmakta şuan. Büyük ihtimal bir bağlantı çıkacaktır. Zaten Email adreside size bir şey hatırlatıyordur ; '' Çetesi''

Böyle durumlarla her forum sitesi karşı karşıya kalabilir. Biz sıkı bir aileyiz ve bunun üstesinden geleceğiz. Öncelikli ricam dikkatli olun. Özellikle forum düzenini değiştirme yetkisi olan arkadaşlarımızın (Yöneticilerin) bir hassa daha fazla dikkatli olması gerekiyor. Bugün inter_23 yerine bir yöneticinin hesabı hacklenseydi çok daha kötü bir durumla karşı karşıya gelebilirdik.

İkinci ricam ise neşemizi ve paylaşımcılığımızı kaybetmeyelim. OS'yi bugünkü haline getiren bizleriz ve ona kötü bir şey olmasınada kolay kolay izin vermeyiz diye düşünüyorum... Yanılmıyorum değil mi?

Burjuva Lenin'i ...

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 02/09/2008 :  19:32:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok ben bunlara adres vereceğim, gelsinler kimse göreyim.
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 02/09/2008 :  19:35:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam hiç sinirlenmeye gerek yok... Konumuzu açacağız, onlardan kurtulmanın en mantıklı yolunu bulacağız burada...

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 02/09/2008 :  19:42:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam sözün bittiği yer ben cidden sinirlendim artık.Bide saf gibi destekledim üye alımının açılmasını yuh artık ya! Verin bi sopa bide adreslerini ben ne yapacağımı biliyorum.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 02/09/2008 :  19:42:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanlarda siteye hiç bakamadığım için neler olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Anlaşılan birileri OS ile uğraşıyor. Lenin hocamın dediği gibi aile olduk biz artık bunun üstesinden de gelebileceğimize inanıyorum. İnşallah daha kötü sonuçlar doğurmaz.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 02/09/2008 :  19:49:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dava edelim.Sanal suç işliyorlar.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa