|
Yazar |
Konu  |
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 10/06/2009 : 17:21:52
|
Zifir Çığlık
Bir resitalden farksızdır hayat. Anlamasanda ne çaldığını, dinlersin, bırakırsın kendini ritme mutlaka. Arada bir şefe göz atarsın, elindeki ile yarattığı mucizelere inanamazsın. Enstrulmanların yarattığı ahenk ve ustalık başını döndürür. Bir parçası olmayı düşünmeye başlarsın bir yerden sonra. Yerle gök arasında biryerlerde sıkışıp kaldığını hissettiğinde artık çok geçtir, müziğe kaptırmışsındır kendini =] Kaptırmamak için bir nedenin yoktur ki. Çünkü seni artık mutlu eden tek gerçek odur. Tek bir notanın verdiği mutluluğu bile damarlarında gezen kanın her bir zerresinde hissedebilirsin artık. Keşke oda tek bir nota olsa hayatında. Hep kalabilse.. Sadece onu duyabilsen kendini hiç kastığını hissetmeden. Gözlerini kapatsan, ama genede hep orada kalsa. Hayalinle gerçeğini hep doldurabilse, safir gözlerindeki zifir çığlığı seni derinlere çekebilse keşke daima. Doğrularını o belirlese yanlışlarını sen. Hep zıt kalsanız ama hep birbirinizi çekseniz. Artık sevmekde senin için tek notadan, tek bir kalpten ibaret kalsa. Hayatın ritmi mi daha yüksek yoksa kalp atışları mı? Bunu hep bilebilsen keşke. Soğuk bir gökyüzünün altında sıcak bir gülümseme ile bakabilse sana daima. Bıraksan artık sorgulamayı, sadece yaşasan. Yaşamak için yaşasan. Kelebeğin ışığı sevdiği gibi sevsebilsen artık onu hep, ölüceğini bile bile, durmadan yaklaşarak..
İlker Önder.. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 12/06/2009 : 22:12:13
|
İlker, blog aç blog. ;) |