AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 DK 2010
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/10/2008 :  20:09:05  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Estonya maçında Hamit oynuyordu ayrıca Estonya,yani Bosnanın 7 gol attığı takımı yedeklerlede yenemiyosak işimiz çok zor.Çünkü seninde dediğin gibi eğer biz her iki maçtada yedeklerle oynadıysak ve Bosnayıda bu yedeklerle yendiysek neden Estonyayı yenemiyoruz.Çünkü senin dediğine bakılırsa Bonayı yedeklerle yeniyoruz,Bosna Estonyaya 7 gol atıyor fakat biz yine yedeklerle Estonyayı yenemiyoruz.Mantıklı düşün.Zaten son zamanlar da milli takımda oynayan oyuncuların çoğu sakat ve formsuz kazanamamızın sebebi budur.Eksiklerimiz olsada Tükcell süper ligde ne Emreler ne Nihatlar ne Tuncaylar var.Onlar kadar kaliteli genç futbolcularımız var.Fakat deneyimsizliklerinden dolayı iyi performans ortaya koyamıyorlar.Her maçın ayrı bir atmosferi var.İspanya maçında ki milli takımımız eksikleride olsa iyi bir seyirci atmosferi ve futbolcuların kendilerine tam güveniyle onların bileğini bükmeyi başarır diye düşünüyorum.Fakat Uğur Boral,Nuri Şahin ve buna benzer bir kaç fubolcumuz biraz toparlanırsa gayet iyi bir performans sergilerler ve oynadıkları futbolda kesinlikle skoru etkiler.Cevabını bekliyorum çünkü bunu yazabilmek için çok emek harcadım :D

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/10/2008 :  20:22:45  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Estonya maçında Hamit oynuyordu ayrıca Estonya,yani Bosnanın 7 gol attığı takımı yedeklerlede yenemiyosak işimiz çok zor.Çünkü seninde dediğin gibi eğer biz her iki maçtada yedeklerle oynadıysak ve Bosnayıda bu yedeklerle yendiysek neden Estonyayı yenemiyoruz.Çünkü senin dediğine bakılırsa Bonayı yedeklerle yeniyoruz,Bosna Estonyaya 7 gol atıyor fakat biz yine yedeklerle Estonyayı yenemiyoruz.Mantıklı düşün.Zaten son zamanlar da milli takımda oynayan oyuncuların çoğu sakat ve formsuz kazanamamızın sebebi budur.Eksiklerimiz olsada Tükcell süper ligde ne Emreler ne Nihatlar ne Tuncaylar var.Onlar kadar kaliteli genç futbolcularımız var.Fakat deneyimsizliklerinden dolayı iyi performans ortaya koyamıyorlar.Her maçın ayrı bir atmosferi var.İspanya maçında ki milli takımımız eksikleride olsa iyi bir seyirci atmosferi ve futbolcuların kendilerine tam güveniyle onların bileğini bükmeyi başarır diye düşünüyorum.Fakat Uğur Boral,Nuri Şahin ve buna benzer bir kaç fubolcumuz biraz toparlanırsa gayet iyi bir performans sergilerler ve oynadıkları futbolda kesinlikle skoru etkiler.Cevabını bekliyorum çünkü bunu yazabilmek için çok emek harcadım :D

Estonya maçında Hamit oynamıyodu: )

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 04/11/2008 :  23:57:49  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Onca yazıya cevabın bumuydu!Hakkatten Halil oynuyordu galiba ikiz olduklarından karıştırmış olucam herhalde :D

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 01/01/2009 :  10:23:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet sen de haklısın Sagopa-gok.Ama şimdi de Fransa'yı yenen Avusturya'yı deplasmanda yendik.İspanya-Türkiye maçının favorisi İspanya olabilir.Ama bizim İspanya'yı bir yoluyla yenmemiz gerek.Milli takımda gerçekten bir sürü beceriksiz oyuncu var.Mevlüt,Yusuf Şimşek ve onun gibi başka futbolcular.
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 10/09/2009 :  00:36:32  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
olmadı.Yenemedik bosna'yı.Sağlık olsun Estonya'da berabere kalıp ispanya'da yenilirlerse ne mutlu bize.Umuyorum bu dediğim olur yoksa Bosna Hersek'e Play-offlarda başarı dilemek düşer bize

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000