|
Yazar |
Konu  |
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 12/09/2008 : 17:12:49
|
Fenerbahçe'nin ve İspanya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Daniel Güiza, İspanya-Ermenistan milli maçında gol atamamasına sinirlenerek tepki vermesiyle ilgili, ''Eğer sinirlenmezsem futbolcu değil sıvacı olurum'' dedi.
İspanya'nın Ermenistan'ı 4-0 yendiği maçta ilk 11'de sahaya çıkan ve çok sayıda pozisyonu değerlendiremeyince teknik direktör Vicente Del Bosque tarafından 55. dakikada oyundan alınan Güiza, yedek kulübesinde çıkardığı ayakkabılarını bir taraftara hediye ettikten sonra maçın bitimini beklemeden soyunma odasına gitmişti.
Oyundan çıkarken sinirli ve üzgün olan Güiza, Marca gazetesinde yer alan açıklamasında, ''İspanya forması ile oynamak benim için çok önemli. Eğer işler istediğim gibi yolunda gitmezse bu büyük bir öfke veriyor. Aynı zamanda bu takımda görev almak her seferinde daha da zorlaşıyor. Sinirlenerek çıkmam en iyi şekilde oynayamam ve gol atamamamdan dolayı'' ifadelerini kullandı.
Güiza'nın tutumunu normal karşılayan teknik direktör Del Bosque ise ''Garip hiçbir şey yoktu, bir futbolcuyu değiştirdiğin zaman tepki vermesi normal. Güiza tüm takım arkadaşları tarafından sevilen biri. Onunla şakalaşıp, ona saygı gösteriyorlar'' dedi.
Bu arada İspanyol basını, Ermenistan maçında kaçırdığı pozisyonlardan dolayı Güiza'nın ''beceriksiz'' olduğunu yazmıştı. İspanya Milli Takımı'nda forvet hattında genellikle Villa ve Torres ikilisi oynarken, Barcelona'nın genç oyuncusu Bojan Krkiç'in de milli takıma girmesinin Güiza'nın şansını azaltabileceği belirtiliyor. Torres, sakat olduğu için Bosna Hersek ve Ermenistan maçlarında forma giyememişti.
ALINTIDIR!.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 12/09/2008 : 20:56:21
|
Her oyuncunun kötü dönemleri olabilir.Gol atamamasına sinirlenmemeli.Kendine has formunu tekrar yakalarsa Guizadan bir çıkış bekliyorum ben.Torres'in sakat olması kendisini göstermesi açısından önemli bir fırsattı ama bunu kullanamadı.Bir futbolcuya ''beceriksiz''sıfatının yakıştırılmasını kınıyorum.Sonuçta bu adam La Liga gol kralı... |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 16/09/2008 : 17:27:05
|
Premier Lig takımlarından Middlesbrough'da forma giyen Tuncay Şanlı'nın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
A Milli takımın Belçika ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcu Tuncay Şanlı'nın, sol diz bağlarında küçük bir yırtık meydana geldiği ve hemen tedavisine başlandığı kaydedildi.
Yoğun bir şekilde tedavasine başlanan Tuncay Şanlı'nın ekim ayının sonunda yeniden sahalara dönmesi bekleniyor.
Yaşanan bu talihsiz sakatlık sonrasında Tuncay, Milli Takım'ın 10 Ekim'de Bosna Hersek ile, 15 Ekim'de de Estonya ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.
|
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 22/10/2008 : 20:10:14
|
Estonya maçı hakkında yorum yapılmamış.Bosna hersek'in 7 gol attığı bir takımı yenememiz oldukça ilginç ki bosnayı yenmeyi başarmışken.Dikkat edelim bosna sonra bizede 7 atmasında :D |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 27/10/2008 : 22:50:17
|
Saçmalama sagopa.Biz o iki maça da resmen yedek kadroyla çıktık.Semih yoktu,Hamit yoktu,Nihat yoktu,Tuncay yoktu,Emre yoktu.Daha kimler yoktu.O maçta bile berabere kaldık bu yedek kadroyla.Bosna Hersek'i yendik.Türkiye tam kadroyla İspanya'yı bile yener o zaman. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|