AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 DK 2010
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 11/09/2008 :  04:39:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Avrupa üçüncüsü yapan Fatih Terim'dir. Futbolcular ne kadar iyi de olsa kötü de olsa onları sahada ki perfonmaslarını teknik direktör belirler. Peki niye yenilince tek suçlu teknik direktör olur ? Baknz : Servet Çetin Gs Tv ye yaptığı açıklama : " Fatih Terim Hırvatistan maçından önce öyle bir konuştu ki ( bunlar söylenmez ) o akşam kalkıp maçı oynayasımız geldi. Bu sadece bir örnek. Bir Galatasaraylı olarak, Gs'nin belgesellerini izlersen, Terim'in ne kadar büyük bir teknik direktör olduğunu görürsün.

Maça gelince, Yıldıray konusunda sana tamamen katılıyorum. Ama takım içindeki konuşmaları bilemeyiz. Belki Yıldıray ukalalık yaptı, belki de Terim istemedi, o ayrı. Lakin n'olursa olsun taşıdığı forma kulüp forması değil Milli takım forması, bu formaya küsülmez. Ümit Karan'ı çağırmaması normal ( bugün için ) Çünkü, Karan sakattı ve formu hala iyi değil. Beğenmediğimiz Mevlüt Fransa liginde gol krallığına oynayan birisi, geçen sene 2. olmuştu. Semih Şentürk Türkiye Süper Ligi gol kralı. Ki Schalke forveti, Halil Altıntop'u da çıkardı, o niye küsmedi. Yıldıray Stuttgart'ın futbolcusu. Öyle muhteşem bir takımın değil. Neyse...

Dünkü maçta, Çağlar hakikaten beceremedi. Hakan Balta'nın sakatlanması hakikaten kötü olmuş. Aurelio'nun olmayışı takımı ne kadar etkiliyor görüyorsunuz. Mehmet Topal'da bu sene bir şeyler var. Oynıyamıyor. Kazım, çok kötüydü. Semih rakip savunmanın içinde ezildi gitti.

İnşallah, diğer maçlarda böyle kötü oynamayız...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 11/09/2008 :  08:56:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana göre kim ne derse desin fatih terim değildir 3. yapan bizi.tamam belki yaptığını konuşma futbolcuları etkilemiş hırs yapmalarına neden olmuştur ama bu işler her zaman konuşmakla olmaz.

emre'de neden bu kadar ısrar ettiğini hala anlayamadım.bende yıldırayın yerinde olsam gelmem milli takıma.en formda olduğu dönemde kadrodan çıkardı adamı.

eee emre o kadroda olduda ne oldu? bir maç oynadı onada oynamak denirse.

ümit konusuna gelince, evet ümit karan şu an için formda değil ve sakatlıktan yeni kurtuldu milli takıma girmesi beklenemez ama neden en formda olduğu dönemde alınmadı milli takıma.türkiyede kaç tane oyuncu var gelişine toplara vurupta gol atabilen.bizim forvetlerin hepsi önce topu durdurur ondan sonra gol atmaya çalışırlar.ama ümit en ağzından gelişine vurup gol atabilen ender futbolculardan.

son olarakta ümit karan ağzıyla kuş tutsada bu takıma giremez.çünkü alevi.
bir oyuncuyu alevi diye dışlayıp milli takıma almayan adamdan teknik direktör olmaz.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 11/09/2008 :  09:42:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

son olarakta ümit karan ağzıyla kuş tutsada bu takıma giremez.çünkü alevi.
bir oyuncuyu alevi diye dışlayıp milli takıma almayan adamdan teknik direktör olmaz.

Bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Fatih Terim gibi bir adama ''Hayır böyle bir şeyi kesinlikle yapmaz.'' diyemeyiz.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/09/2008 :  14:21:33  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hıncal Uluç, Emre konusunda haklı.Emrede bir kaptan gibi takımda liderlik yapacak özellikler yok.Aksine arkadaşlarıyla iyi geçinemiyor.Sorunları var heralde.Gökdeniz'e sataşması bir yana dursun basına yaptıgı el hareketleri bunlar bir kaptana yakışmıyor.Hele ki Emre gibi terbiyeli,akıllı,tecrübeli bir futbolcumuza hiç mi hiç yakışmıyor.Peki neden Emre kaptan oluyor?Burasını anlayabilmiş değilim.Kaptan olacak kimse yok mu bu takımda?Tuncay kaptan olamıyor mu?Halil-Hamit neden olamıyor?Bunları merak ediyorum...

Fatih Terim'e gelirsek Türkiye'yi 3.yaptığı falan doğru değil.Son dakikalarda bireysel gücü yüksek olan oyuncularımızın attığı gollerle 3.olduk.Devre arasında takımı ateşlemiş olabilir.Bunu yapmayana da teknik direktör denmiyor artık.Sen Belçika maçından sonra iki üç sivri yorum yaptı diye tüm hırsını Osman Tanburacı'dan çıkar.Ana avrat küfür et.
Bu mudur Fatih Hocamız?Bu mudur Türkiyemin geleceği?

Osman Tanburacı, Fatih Terim'in canını çok acıtacak sözlermi söyledi, yoksa, Fatih Terim kibarlıktan kurtulup gerçek kişiliğinemi kavuştu?Merak konusu...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 11/09/2008 :  14:29:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Osman Tanburacaya sarf ettiği sözleri görmek isterim, link varsa gönder. Siz kabul etseniz de etmesenizde Türk teknik direktörleri içerisinde ki en tanınmış ve en gözde teknik direktör Fatih Terim'dir.

Emre konusunda haklısınız. Emre de ayrı bir şey var heraldeki. Takımı ateşliyor mu? Ya da hırslı mı anlayamadım gitti.

Yahu teknik direktör küfür eder, ben de olsam, sende olsan küfür edersin. Dünya toz pembe değil, futbolcu hata yapınca ekran başında başlıyoruz küfür etmeye, saha içinde o stresle mi etmeyeceksin. Artı o stresle insan kendini frenleyemez, kim ben frenlerim derse yalan söyler...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000