|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/09/2008 : 14:47:17
|
hocam saha içinde küfür etmesine bişi diyen yok bizde ekran başında o stresle dediğin gibi küfür ediyoruz ama bir spor yazarını telefonla arayıpta küfür etmek ne demektir?
evet türkiyenin en tanınmış en karizma teknik adamı ama saygıdan yoksun. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 11/09/2008 : 15:30:20
|
Fatih Terim'in ben tek hakimim, 1 numara benim tavırları artık sınırını aşmıştır.Ders almam ders veririm, senin ananı ... noktasına gelmiştir.Zaten eleştiriye tahammülü yoktur. Euro 2008'deki başarı ise bence şans ve kişisel beceriler sayesindedir.Şöyle çok güzel oynayıp da aldığımız maç var mıdır?Cech topu elinden kaçırmasa belki de gruptan çıkamayacaktık.Arda'nın vurduğu top savunmaya çarpmasa İsviçre'yi yenemeyecektik.Semih'in son dk. golü vs vs. Fatih Terim eski öğrencim diye resmen Emre'yi kayırıyor.Normalde belki milli takıma bile seçilemez ama kaptan olmuştur.Hem de o el hareketlerine, saygısızlıklara rağmen. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 11/09/2008 : 16:40:22
|
Maç içinde rakip takımın teknik direktörü ile Terim'in kaç saniye ekranda kaldığını karşılaştırın. Terim'in saha kenarındaki şovları çoğu zaman öğrencilerinin önüne geçiyor.
Ek olarak; Hıncal Uluç sonuna kadar haklı, tek yanlış noktası iki maçın arasında söylemesi. Bu arada Hıncal Uluç, Emre için 'iki eliyle bir şeyini toplayamaz, takımı nasıl toparlayacak?! ' da dedi. bknz==> ilk kaptan seçildiğinde
O zaman annesi neredeydi?
Ayrıca niye Emre? Niye Hamit değil? Türkçesi bozuk olduğu için mi? Emre kişiliği bozuk bir insan bir kere. Saha içinde bir gerginlik yaşansa; siz Emre'nin kaptan olarak ayıracağına inanıyor musunuz?
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 11/09/2008 : 17:39:50
|
Arda'ya pas vermeyip şut attı diye bağıran bir kaptan zaten baştan yanlış. |
 |
|