|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/10/2008 : 16:11:14
|
İkili averaj daha önemli. FIFA'nın genel kuralları çerçevesinde böyle bakılıyor. Eğer onlar denk ise genel averaja bakılıyor.
FM'de de bu kural geçerli.
Bu arada kişiye özel taktikler çok önemli. Zira adama direk AMR gözüyle bakıp ona göre görevlendirme verilemez. Bazı özelikleri normalden düşük ya da bazıları yüksek olabilir. Bunları değerlendirmen lazım.
Show Onto Foot, Closing Down, Focus Passing, Crossed Aim, Target Man Feeding...
uzar gider. Hepsini özene bezene yap, sonra maçta yenilsen bile öteki maçta kazanacağını bilebilirsin. Çoğu genç yetenek artık pahalandı ( midseason güncellemesiyle oynuyorum ), onun için kendi yeteneklerini bul. Hadi scoutları yolla bir yerlere.
------
Bu arada hile var. Tabi tam olarak bir hile kodu yazmak gibi değil. Bazı yerlerde gördüğüm -merak edip denediğim- scout programları, editörler var. Gerçekten istersen yapabiliyorsun. Kısacası oyunun arkadaki senin görmediğin veritabanına bakıyor. Oyuncunun potansiyeli, kişisel görüşü, tanınmışlığı vs vs ayarlanabiliyor. Merak edip yaptım, efsane Macar Janos Laki'yle 19 yaşında almadık ödül kırılmadık rekor bırakmayınca sıkıldım. Her maçta 5 gol atılmaz ki!
Ha emekli olmasını istemediklerime yapıyorum. Adamı 5 sene geriye alıyorum. Kim ister ki gün gelsin Gerrard emekli olsun, bende bile olmasa ebediyen oynasın adam. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 19/10/2008 : 09:09:42
|
Ya ben hile için bir program yükledim(FMM.2.24)ama bi türlü yapamadım bi şey? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 19/10/2008 : 10:32:49
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Ya ben hile için bir program yükledim(FMM.2.24)ama bi türlü yapamadım bi şey?
Fm modifier yüklemişsin galiba.Önce oyunu load yapıyorsun sonra da istediğin oyuncu veya takımı aratıp, değişikliklerini yaparak kayıt ediyorsun. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 19/10/2008 : 12:32:11
|
:S |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|