|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 18/11/2008 : 09:57:27
|
yok ben nasıl tüm maçları kazanacağımı bilmiyom? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 18/11/2008 : 14:20:33
|
Tüm maçları kazanmak zaten imkansıza yakın.Ama iyi bir taktik, yeni oyuncu keşifleri, iyi bir antrenman programıyla çok önemli işler başarabilirsin.Sadece bu oyunla alakalı forumlar var, oralara bakabilirsin.Taktikler,oyuncular ve antrenmanlardan kendine uygun olanları indirip denersin.Kendin oyuncu keşfetmek istersen de scout yollarsın dünyanın dört köşesine. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 20/11/2008 : 07:00:52
|
Tüm maçları kazanmak?
Hileli: Editörden rakip takımı sakatla, PAF takımla çıksınlar.
Hilesiz: Üstteki ileti.
Hem niye böyle bir amacın var ki? Sırayla şöyle uzar gider liste: Hiç yenilmeden şampiyon olmak, Tüm maçları kazanarak şampiyon olmak, Gol yemeden şampiyon olmak, Averajı +150 yaparak şampiyon olmak
olmak da olmak. Şampiyon ol yeter |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 20/11/2008 : 17:55:37
|
Fm 2009 çıktığına göre oraya geçiş yapmanın vakti gelmiştir. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 24/11/2008 : 20:05:15
|
FM 2009 oynayan var mı? Varsa oyun hakkındaki izlenimleri neler söyleyebilir mi? Şu anda FM 2008 ve editör değişiklikleri ile elimde yamalanmış bir FM 2008 var fakat taktiksel, görsel vs. yenilikler dikkat çekiciyse ona geçmeyi düşünebilirim. Ayrıca tüm maçları kazanmak hilesiz çok ama çok zor heleki takımınla ilk sezonundaysa imkansıza yakın bir istek. Ama az yenilgim olsun gene şampiyon olayım dersen Kyoshi'nin dediklerini uygulamalısın. Taktiklerini düzenlerken karşı takımın taktiğini dikkate al, düzgün bir antrenman programı düzenle veya internette yapacağın bir arama ile güzel bir antrenman programı bulabilirsin. Ama bunların dışında yapacağın en önemli iş scout'ları dünyaya dağıtıp genç, yetenekli oyuncular bulmak bu oyuncular takımın için çok önemliler. Gene ben uğraşamam öyle aramakla falan diyorsan internet sitelerinde şu şu oyuncular yetenekli ve formdalar diye anlatılıyor. Ama oyunun tadı o oyuncuları bulup takımına alınca duyduğun hazla geliyor bu yüzden ben derim ki bırak hileyi falan uğraş takımınla taktiğini düzenle ilk sezon diyelim ki 5. oldun 10. oldun yılma transfer dönemlerini iyi kullan böylece ilerde rahat rahat hilesiz bir şekilde oynamaya alışırsın. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|