|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 04/04/2004 : 18:48:37
|
İster gül istersen ağlan, bu beni alakadar etmez. Ama konu futbol ise lütfen daha yapıcı olmaya çalış. Yıkıcılık yaparak gelinebilecek yer şu anki ligin sıralamasından gözüküyor.
SAMSUNSPOR maçından beri tüm Bjk'lilerin her ortamda ağlanmalarından ben kendi adıma sıkıldım. Ağlamanın sebebi doğru olsa adamların hakkı yenmiş dinecek ama haklı olan bir yönde yok. FB maçında 4 kırmızı kart gören Gs'lılar bile sizin kadar ağlanmadı. Ayrıca o maçtaki kartlardan 2'si tartışılır...
Sırp çok konuşuyorsun ama söylediklerinle kendini yalanlıyorsun. Hem fanatiğim diyorsun ondan sonrada pozisyonlar hakkında konuşurken tarafsızmış gibi davranmaya çalışıyorsun. Fanatiklik kelime anlamı ile bile kötü bir şey... Sana tavsiyem fanatiklik olayını bırak. Zaten ülkemizdeki futbolun buralara gelmesinin en önemli nedeni bu fanatiklik olgusu ve bu olguyu körükleyen kesimler. |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 05/04/2004 : 08:43:38
|
| rappier dostum tartışmadan niye geri adım attım sanıyorsun, bir zahmet profile bakıver... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 05/04/2004 : 11:47:31
|
| Beşiktaşın hakkı yeniliyor diyen SIRP arkadaşımızın son GS-BJK maçından sonra neler diyeceğini çok merak ediyorum. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 05/04/2004 : 12:14:36
|
"Bir basın mensubunun, "Siz Ali Aydın'ın yönettiği Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı sonrası Teknik Direktör Daum'un meslektaşının elini nasıl sıkacağını söylemiştiniz. Peki bugün siz maç sonrası Hagi'nin elini sıktınız mı?" sorusuna yanıtsız bırakırken, bu sorunun provokatif amaçlı sorulduğunu iddia etti.
Hakem hakkında konuşmak istemediğini kaydeden Lucescu, ligin dengeli olması gerektiğine değinerek, "Şanssızlıklar ve üzücü skorlar gelince, insanlar farklı algıladı. Bizim de suçlarımız oldu. Ancak bizim reaksiyon gösterecek gücümüz yoktu. Bizim yapmamız gereken oynayacağımız 6 maçı da kazanıp ligde yolumuza devam etmek."
İnanması zor ama bu sözleri samsunspor maçından sonra telegole katılıp ahmet çakara küfür bile eden Lucescu söylemiş. Güzel bir örnek daha, adil maçtan sonra günlerce bağır çağır, kendi tarafın tutulunca "hakem hakkında konuşmayız biz".
|
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 05/04/2004 : 12:22:19
|
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
Beşiktaşın hakkı yeniliyor diyen SIRP arkadaşımızın son GS-BJK maçından sonra neler diyeceğini çok merak ediyorum.
Bana kalırsa hiçbirşey... Nedeni belli fanatikliğin doğası. Ama Sırp'ın haklı olduğu bir konu var. Bu ligde kesinlikle şaibe var. Futbol Federasyonu ve hakem'ler Bjk'yi şampiyonlar ligine katmak için ellerinden geleni yapıyor. Bunuda yapmak zorunda yoksa Bjk'li yöneticiler kendilerini hedef gösteriyor ve Federasyonun başarısız yönetimi daha çok sırıtıyor. Dün Bjk maçı kaybetseydi TrabzonSpor ikinci olacaktı. Ama bosiretsiz kişiler bunu engellemek için ellerinden geleni yaptı.
Ben birde bu Ali Aydın'ın GS düşmanlığının neye yada nereye dayandığını çok merak ediyorum. Ama FB maçındaki kadar cesur değildi bu sefer, eğer biraz cesaret gösterseydi Hasan Şaş'a kırmızı kartla oyundan atardı ve kendine 20 dakikaya yakın süre edilen küfüre göz yummazdı. Kendisinin yerinde ben olsan 20 dakikalık küfürden sonra maçı yarıda bırakır soyunma odalarına giderdim.... Bu arada maçın hakemi Sırp olsa bu kadar yanlı karar veremezdi diye düşünüyorum.
Son olarak bu saçma ve bir yere ulaşmayacak muhabbeti uzatmaktan sıkıldım. İnsanlara doğruları göstermeye çalışıyoruz ama daha bunu bile idrak edemiyorlar. Thakki1'e ve imzasındaki sözlere uymak lazım...............................................
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|