|
Yazar |
Konu  |
boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87 |
İletim - 03/11/2008 : 23:16:25
|
başınıza gelen enkomik olay yalan olmasın
ilk ben başlıyayım
bikere biz kuzenle akşama kadar half lifeyi oynuyoduk pc ısınmaktan dolayı rest çekti neyse tabi annesi alışverişe gitmişti
ben camdan bakıyodum aşşağıdada doğum günü varmış nedense herkes canavarlı falan kostüm giymişler bide karşı apartmandan zombi kostümlü adam geliyodu ben korkudan a.........dedim okadar korkuyla nedicemi bilemedim oyuncak silahlar lar ateş etiyoduk mermi bitti dolduruyoduk kapı çaldı biz üç mermile silahla gidiyoduk doğum günü kızı gelmiş kapıyı açar aaç maz bimermi attık ikiside karınla göğüsten biz titriyetitreye duruyoz sizi davet etçekmişbiz aynı anda aaaaa dedik sonra olayın farkına vardık |
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
|
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 03/11/2008 : 23:18:45
|
En komiği olmasa bile bu metni okumam bayağı ilginçti. |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/11/2008 : 14:51:31
|
Bir keresinde okuldayken ( üniversite ). Hasılı arkadaşlarla geziyoruz, kızın bi tanesi ağlıyor köşede, bi eleman gitti. Hayırdır ? Neyin var dedi ? Tabi kız da kalk git lan!! Gibi bi ünlem kullanınca, çocuk için iğrenç bizim için de komik bi an olmuştu. Paylaşayım dedim. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/11/2008 : 16:03:17
|
Dil ve Anlatım hocasına "Hocam sınıfta film izleyelim." dememden sonra bana "Size atın intikamını izletecem ben" demesiyle bütün sınıf ve ben kopmuşuzdur. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/11/2008 : 16:51:08
|
Bizim de hocam bakın ingilizce konuşuyorlar diyerek sınıfta Avatar seyretmemiz vardı x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/11/2008 : 17:38:12
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Dil ve Anlatım hocasına "Hocam sınıfta film izleyelim." dememden sonra bana "Size atın intikamını izletecem ben" demesiyle bütün sınıf ve ben kopmuşuzdur. :)
hoca baya derinden girmiş  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|