Kuzenimle tek kişilik bisiklete 2 kişi binmeye kalkınca olanlar oldu!Aşırı sürat ve alkolün etkisiyle(şaka alkol yok:)kuzenimin ayağı pedaldan kaydı o sırada bi anda ben bisikletten fırladım kuzenim de bisikletle beraber bir kaç takla atıp sürüklendikten sonra....Sonra bi ışık gördüm,gözlerimi açtığımda tekerleğin yanında yatıyordum tekerlek hala bırrr,bırrr dönüyordu.Kuzenime baktım bisikletin altında yatıyodu ve kısık bir sesle benden bisikleti üstünden kaldırmamı istedi.O an çok komikti ben gülmeye başladım oysa ağlanacak bir haldeydik :D
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Dil ve Anlatım hocasına "Hocam sınıfta film izleyelim." dememden sonra bana "Size atın intikamını izletecem ben" demesiyle bütün sınıf ve ben kopmuşuzdur. :)
benim başıma dün geldi bu olay, tarih hocası barana soru sordu baran bilmiyorum dedi, baran biraz havalı bi çocuk basket takımında hoca da şakayla karışık bilmiyorum ne demek lan dedi gülerek baran ın memesini avcuyla sıktı baran acıyo dedi biz nasıl gülüyoruz bu sırada, hoca bıraktı baran havalı ya dııt'ına kodumun oğluna bak dedi(çok afedersiniz) hoca duydu birden ciddileşip ne diyosun lan dedi bi tane tokat attı baran ayağa kalktı hocanın boynunu sıkıp hocayı geriye itti biz yarıldık gülmekten yerlerdeyiz bunlar ciddi ciddi kavga etmeye başladı hoca baranın karnına sarıldı baran hocayı yumrukluyo biz öldük artık benim karnım ağrımaya başladı gülmekten sonra gürültüye yan sınıfın hocası geldi ayırdı bunları bize bağırdı gitti ama manyak bi olaydı
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.