AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Korsan oyun kalksa iyi olur mu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/03/2004 :  21:44:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bildiğim kadarıyla bilgisayar oyunları oyuncak kategorisine giriyor Türkiye'de. Yani oyuncakları koruma kanunu çıkmadığı sürece pek bir gelişme olmaz herhalde

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

aardc
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 31/03/2004 :  16:15:49  Bilgileri Göster  aardc'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya zaten öle bi kanun çıksa oyun oynayanlar bayyaaaaa bi azalır çünkü orjinale o parayı veren az çıkar bizim milletimizde...
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 03/04/2004 :  09:20:17  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
korsanı kaldırabilmek biraz sıkar.
bunun için en başta interneti
, başta olarakta boş cd,dvd yi + cd dvd yazıcıların kalkması gerek
yedekleme sistemi dersenizde adamlar kaset sistemi kullansınlar derim

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 03/04/2004 :  10:35:27  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar büşünebiliyormusunuz. yeni çıkan bir oyunun fiyatı(2-3cd) 40,50 milyon oluyor orjinali. ama korsanınna bi bakıyorsun ki 5 milyon. ülkemizde bu konuda çok büyük bir açık var bana göre ve bu açığın en kısa sürede kapatılması gerek. aynı şey filimle içinde geçerli. orjinal bir vcd EN AZ 10 milyondan başlıyor. korsanı ise köşe bucak heryerde 2 milyon. özellikle bu fiyat açığı kapanmadığı sürece kimse orjinallere para vermez

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 03/04/2004 :  12:03:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
problemde orda işte.. bu fiyat açığı, Türkiye diğer gelişmiş ülkelerin ekonomi düzeyine yaklaşmadan kapanamaz. bu durumda da korsan ölmez vatan bölünmez(?!?).. zaten hükümetteki elemanların filan oyun olayını salladıkları yok.KRONDOR çok haklı. bilgisayar oyunları oyuncak sayılıyo ülkemizde. oyuncağın korsanı diye bişey olabilirmi?? olamadığı sürece korsan bu ülkeden gitmicek.. fiyatlarda kafalarına göre devam edicek, pek kimse de sallamıyo zaten:)) farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000