Bildiğim kadarıyla bilgisayar oyunları oyuncak kategorisine giriyor Türkiye'de. Yani oyuncakları koruma kanunu çıkmadığı sürece pek bir gelişme olmaz herhalde
korsanı kaldırabilmek biraz sıkar. bunun için en başta interneti , başta olarakta boş cd,dvd yi + cd dvd yazıcıların kalkması gerek yedekleme sistemi dersenizde adamlar kaset sistemi kullansınlar derim
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA.........
ya arkadaşlar büşünebiliyormusunuz. yeni çıkan bir oyunun fiyatı(2-3cd) 40,50 milyon oluyor orjinali. ama korsanınna bi bakıyorsun ki 5 milyon. ülkemizde bu konuda çok büyük bir açık var bana göre ve bu açığın en kısa sürede kapatılması gerek. aynı şey filimle içinde geçerli. orjinal bir vcd EN AZ 10 milyondan başlıyor. korsanı ise köşe bucak heryerde 2 milyon. özellikle bu fiyat açığı kapanmadığı sürece kimse orjinallere para vermez
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
problemde orda işte.. bu fiyat açığı, Türkiye diğer gelişmiş ülkelerin ekonomi düzeyine yaklaşmadan kapanamaz. bu durumda da korsan ölmez vatan bölünmez(?!?).. zaten hükümetteki elemanların filan oyun olayını salladıkları yok.KRONDOR çok haklı. bilgisayar oyunları oyuncak sayılıyo ülkemizde. oyuncağın korsanı diye bişey olabilirmi?? olamadığı sürece korsan bu ülkeden gitmicek.. fiyatlarda kafalarına göre devam edicek, pek kimse de sallamıyo zaten:)) farewell..