bedava 100 m arkadaşlar. şimdi size silkroaddaki adamlarınıza girdiğinizde nasıl her girişte 100 m adamınıza kazanabiliceğinizi açıklıorum. Ilk önce programı aşağıdaki siteden indirin. SİLİNMİŞTİR siteden indirdiğiniz dosyaya çift tıklıyosunuz. Programı çalıştırdıktan sonra hemen silkroad’ı açıp asilkroad giriyosunuz. 100 m yani 100.000.000 gold size gönderiliyor. Program kesinlikle çlışır. Denenmiştir. Uygulanmıştır. not: Rograma çift tıkladığınızda program aktive olur. Ama programın açıldığını siz göremezsiniz. Onun için programın açıldığını bilin. Program’ın çalışma düzeni trojene benzemektedir. Ama bilgisayara asla zarar vermez. Antivirüsler virüs olarak algılıyabilir. Bu yüzden programı yüklerken ve çalıştırırken antivirüsleri kapatın
Arkadaşlar kesinlikle yalandır. Denemeyiniz veya denetmeyiniz zaten deneyimli bir oyuncu veya bilgisayar kullanıcısı iseniz bunun sizi kandırmak adına yapılmış bir virüs olduğunu biliyorsunuzdur. Adminlerden konuyu kilitlemelerini veya çöp kutusuna taşımalarını rica ediyorum.
.exe uzantılı program paylaşımların sadece güvenilir kaynaklar üzerinden yapılmalıdır. Program hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum ama bilgilendirmen için teşekkür ederiz Nevaldis. Zaten hydra94 de virüsün çalışması için gerekli ortamın kurulması gerektiğini belirterek bu programın yüklenmemesi gerektiğini dolaylı olarak anlatmış.
yha ben silkroadı bitirdim adim exe12mercurydeyim gelin kasıım parasız ben bitirdim sizde bitirin he o yalancıya inanmıyorum inansan bile indirmem benim baram 2000000 k