Cumartesi günü oynanacak Barcelona - Real Madrid maçını Real Madrid'in eski teknik direktörünün yaptığı açıklamaya ve önceki maçlara dayanarak kesinlikle Barca alır diyorum.
Gollü yada golsüz maç olur orası bilinmez. :)
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Cumartesi günü oynanacak Barcelona - Real Madrid maçını Real Madrid'in eski teknik direktörünün yaptığı açıklamaya ve önceki maçlara dayanarak kesinlikle Barca alır diyorum.
Gollü yada golsüz maç olur orası bilinmez. :)
Schuster'in yaptığı açıklamaların tek nedeni gayet açık bir şekilde ortadaydı.Takımın gidişatını gördü kadrodaki en önemli oyuncular sakattı barçayı böyle bir kadroyla yenmek pek mümkün değildi Madrid tribünleri istifa diye bağırıyordu bunların üzerine Schuster sürekli Real Madridin yenileceğini barçayı yenmenin mümkün olmadığını söyleyerek kendini takımdan attırmaya çalıştı böylece büyük miktarda tazminattanda faydalanarak Madridin devasa bütçesinden bir miktar kopartmayı başardı.
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)