oyunun epic 5 i çok güzel olmuş.oyun online vede bedava bir çok ta türk oyuncu var.şahsi görüşüm ne knight nede silkroad eline su dokemez.Az çok tüm online rol yapma oyunlarini oynamişimdir ama rappelz süper ötesi.Belki lost chaos yada hero online ona yaklaşabilir. oyunda pet sistemi asil oyunu güzelleştiren sey.bir ara ayrintili bir oyun kullanma klavuzu buraya yazzam sanirim iyi olacak.burdaki oyunculari orada toplanip dungeon party kassak super olabilir. Bu tarz online roleplay oyunlardan korkanlar için (benim gibi ing=itiza pensil) :) iyi bir başlangiç olabilir...
Rappelz Ad.. Evet, bir aralar ben de merak salmıştım bu tür oyunlara. Ama KO'dan, SRO'dan güzel olduğu için bu oyuna güzel diyemeyeceğimi söyleyeyim. RPG oynamak istersen, her ne kadar hikayenin içine ettilerse de, Wow'u halen 1 numara gösterebilirim.
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
wow olsun lotronline olsun yada age of conan bunlar tabiki bu oyunun akrani değil.Bu oyunun güzelleği beleş olmasi :) Bide cok cafcafli değil sade oyun görev belli gücün belli.....