AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakemlerimiz!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 08/02/2009 :  12:21:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selçuk Dereli gerçek anlamda maçı katletti.Bu Türk hakemlerine ne olacak?Görevini adam gibi yapan hakem sayısı azaldı.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/02/2009 :  12:58:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi son dakikadakine bir şey demiyorum. Ama o 48. dakika da dediğin ucuz olurdu. Ya biraz mantıklı bak olaya, senin kafan da yarılsa, kanasa, takım arkadaşın gereksiz bir sebepten oyundan atılsa senin piskolojin n'olur ? Biz izlerken sinir stres yapıyoruz. Bi de onun açısından bak. Geçen hafta Antep - Fener maçı... Her pozisyon da hakeme " saldırıyordu " futbolcular, n'oldu ? Hiç bir şey... Yazıktır, günahtır. Ümit Karan su serpti diye kırmızı kart görüyor. ( Kanıtlandı )... Göz var nizam var, ayıptır, ayıp...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 08/02/2009 :  14:07:12  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerilimli bir maçtı olanlar oldu artık her iki takım da önündeki maçlara bakmalı.Bu arada o yüzden zaten Selçuk Dereli Fenerbahçe maçlarına atanmıyor...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 08/02/2009 :  15:07:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Turnuvalarda neden Türk hakem yok diye kıvranıyoruz sonra. UEFA'ya göre Türkiye'nin en iyi hakemi Selçuk Dereli. En iyisi bu işte, düşünün halimizi..
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/02/2009 :  18:32:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben o maçta hakem olsam Baros o hareketi bana yapsa kendi mi zor tutardım.Sen kimsin kanını sürüyosun.Bu gün kanını sürdüklerinde birşey demessen yarın adam mukusunu sürer.Ayrıca kural diyor ki çabuk kullanılmasını engelleyen futbolcuya kartı göster adam göstermesin mi?İlk sarı pozisyonunda bence penaltı yok ama sarıda yok.Hakem ayağını bilerek taktığı için gösterdi ama bence gerek yoktu.Bir de son pozisyonda Emre'nin hareketi direk penaltı.Baros'un pozisyonu da bence Baros istese düşmeyebilir orada.Çok rahat bırakıyor kendini.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000