|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 08/02/2009 : 18:40:30
|
Baros kendini bıraktı diyorsun, demek ki sen objektif bakmıyorsun. Etme eyleme adamın eli resmen Baros'un belinde ittiği de apaçık ortada... Lincoln hızlı kullanılsın diye adamın ağzının içine girmedi ki. Eleman topa vurdu, Lincoln ise ayağını uzattı, kurallı göz önünde tutarsak, geçen hafta fenerbahçeli futbolcuların hepsi başta da Lugano'nun oyundan atılması gerekirdi. Spiker bile her pozisyon da Fenerbahçeli futbolcular hakeme gidiyor dedi. Sivas maçında ki olay da mı futbolcuya ait ? Ümit Karan suya vurdu hakeme gitti, tamam kırmızı kart. Dün Milan - Reggina maçını izledim, gerçekten adamlar itiraz ediyorlar, bizim oyuncularımızdan daha beter hemde. Ama değil kırmızı kart adam sarı bile göstermiyor. Üç büyükler kollanılıyor diyorlar, bundan dolayı günah keçisi seçilipte bir takımın üstüne gidilmemeli. Baros hakkaten sinirlenmekte haklı. Zaten adam sarı kartını verdi, o konuda kimse hiç bir hak idda edemez. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 08/02/2009 : 20:42:45
|
alıntı: ShiLMyrO tarafından yazılan:
Baros'un pozisyonu da bence Baros istese düşmeyebilir orada.Çok rahat bırakıyor kendini.
Ben orda bir ittirme yok demedim ama düşmek istemese düşmezdi.Bu arada hakemler kötü değil demiyorum işte izliyorum İBB maçını Gökhan'a bir faul çaldı o faulu çalmak için futbol izlememiş olmak lazım.Sonra Gökhan sarı gördü onu telafi için kırmızı gösterdi.Ama tek bir takıma değil bunlar hepsine oluyor. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 09/02/2009 : 15:31:50
|
alıntı: ShiLMyrO tarafından yazılan:
Ben o maçta hakem olsam Baros o hareketi bana yapsa kendi mi zor tutardım.Sen kimsin kanını sürüyosun.Bu gün kanını sürdüklerinde birşey demessen yarın adam mukusunu sürer.Ayrıca kural diyor ki çabuk kullanılmasını engelleyen futbolcuya kartı göster adam göstermesin mi?İlk sarı pozisyonunda bence penaltı yok ama sarıda yok.Hakem ayağını bilerek taktığı için gösterdi ama bence gerek yoktu.Bir de son pozisyonda Emre'nin hareketi direk penaltı.Baros'un pozisyonu da bence Baros istese düşmeyebilir orada.Çok rahat bırakıyor kendini.
Lincoln'ün yaptığı engelleme yani? |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 10/02/2009 : 00:33:04
|
Mesela bakın Fenerbahçe'nin yediği iki golde ofsayt.Ama Fenerbahçe adam gibi oynasaydı o maçı çok rahat alırdı.Teknik Direktörümsü Alex'i çıkarmasaydı vs vs.Bunlara hiç değinmiyorum bile hatalar olacak ama sen iyi oynarsan alırsın maçı zaten.. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/02/2009 : 01:06:36
|
Yani hakemler gerçekten artık suyunu çıkarmaya başladı, ama şu Sinan Engin üstada değinmek istiyorum. Pazar gecesi KanalTürk'te Telegol adlı programı izliyorum. Sinan Engin denen adam ( ! ) Lincoln'un pozisyonuna penaltı değil diyor. Haklı uzaktan yakından alakası yok. Ekliyor ama Selçuk Dereli o pozisyona inansaydı kesin çalardı. Sunucu soruyor : Geçen sene ki Beşiktaş maçından mı ? Gülerek bakıyor. Sende oraya yorumcu oldun. Senin değerlendirdiğin pozisyonlar da objektif olacak. Tey tey tey. Sana yazıklar olsun. O kadar iyi bir insan olsaydın zaten seni takımından şutlamazlardı. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|