|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 01/12/2008 : 17:25:58
|
alıntı:Bu kadar basit bir şekilde oyuncuya kırmızı kart gösteren ve maçın seyrini tamamen değiştiren hakem bünyamin gezer'i KINIYORUM...
tek sözüm, bu kadar basit bir yorumu yapabilen insanı kınıyorum.
---
Yazmışım, keşke devamını arka arkaya iki ileti olarak atsaymışım. Fark ettiysen orada tek sözüm gibi bir ibare var, o 'tek söz' sana. Daha doğrusu sana olan kısım o 'tek söz'lü kısım.
alıntı: Yazılarımı iyice oku ve ona göre yorumunu yap
alıntı: Orayı da alıntı yapmalısın. Ben sadece Cisse'nin pozisyonundan bahsediyorsam ve o hareketin kesinlikle yanlış olduğunu iddia ediyorsam sen gelip burada bana İbrahim Toraman onu yaptı bunu yaptı diyemezsin
alıntı: Sende ona göre yorumunu yap.
alıntı: o kadaar
Sırf şu ' o kadaar' lafı yüzünden 'Olimpiyatlar' konusunda birisini haksız yere kırmıştım. Neyse konumuz bu değil; şöyle ki -kısa ve öz- sen bana bu şekilde cevap veremezsin.
Cisse meselesindeki görüşüme gelirsek, veririm. Beş saniyelik olayı değerlendirdiğini söylüyorsun, komiksin, hiçbir olay tek başına irdelenemez. Öncesinde hakemi geren bir Beşiktaşlı futbolcu olmuşsa, taraftar buna sesini koymuşsa; o sarı kart mutlaka çıkar. Ayıptır sorması nerede oynadığını sanıyordu Cisse? İnönü'de mi? Binlerce kişi Old Trafford'a, Anfield Road'a, Saraçoğluna, Ali Sami Yen'e, İnönü'ye maç izlemek için mi gidiyor? Hakem üçlüsünü etkilemek için, rakip oyuncuların sinir katsayısını artırmak için.
Sen, beş saniyeleri değerlendirmeye devam et. --- diyor ve susuyorum. Şu yazdıklarımın hepsini kendimi savunma hakkına dayanarak yazdım, sen istersen cazırdamaya devam et; lakin benden cevap bekleme.
KOCA BİR NOKTA |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 01/12/2008 : 19:13:11
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
alıntı:Bu kadar basit bir şekilde oyuncuya kırmızı kart gösteren ve maçın seyrini tamamen değiştiren hakem bünyamin gezer'i KINIYORUM...
tek sözüm, bu kadar basit bir yorumu yapabilen insanı kınıyorum.
---
Yazmışım, keşke devamını arka arkaya iki ileti olarak atsaymışım. Fark ettiysen orada tek sözüm gibi bir ibare var, o 'tek söz' sana. Daha doğrusu sana olan kısım o 'tek söz'lü kısım.
alıntı: Yazılarımı iyice oku ve ona göre yorumunu yap
alıntı: Orayı da alıntı yapmalısın. Ben sadece Cisse'nin pozisyonundan bahsediyorsam ve o hareketin kesinlikle yanlış olduğunu iddia ediyorsam sen gelip burada bana İbrahim Toraman onu yaptı bunu yaptı diyemezsin
alıntı: Sende ona göre yorumunu yap.
alıntı: o kadaar
Sırf şu ' o kadaar' lafı yüzünden 'Olimpiyatlar' konusunda birisini haksız yere kırmıştım. Neyse konumuz bu değil; şöyle ki -kısa ve öz- sen bana bu şekilde cevap veremezsin.
Cisse meselesindeki görüşüme gelirsek, veririm. Beş saniyelik olayı değerlendirdiğini söylüyorsun, komiksin, hiçbir olay tek başına irdelenemez. Öncesinde hakemi geren bir Beşiktaşlı futbolcu olmuşsa, taraftar buna sesini koymuşsa; o sarı kart mutlaka çıkar. Ayıptır sorması nerede oynadığını sanıyordu Cisse? İnönü'de mi? Binlerce kişi Old Trafford'a, Anfield Road'a, Saraçoğluna, Ali Sami Yen'e, İnönü'ye maç izlemek için mi gidiyor? Hakem üçlüsünü etkilemek için, rakip oyuncuların sinir katsayısını artırmak için.
Sen, beş saniyeleri değerlendirmeye devam et. --- diyor ve susuyorum. Şu yazdıklarımın hepsini kendimi savunma hakkına dayanarak yazdım, sen istersen cazırdamaya devam et; lakin benden cevap bekleme.
KOCA BİR NOKTA
Öncelikle neden sana bu şekilde cevap veremiyorum onu anlamadım. Hadi büyüğüm olsan tamam saygıdan derim de ben pek bi neden bulamadım açıkçası. Yazdığın ilk yazılar beni sinirlendiriyor. Sinirlenerek verdiğim cevaplar sana benimle böyle konuşamazsın dedirtiyor. Sinirlendiğim zamanki görüşlerimle sakin olduğum zamanki görüşlerim doğal olarak birbirini tutmayacaktır ama neden sakin olayım ben onu da anlamış değilim ya neyse. Ayrıca 5 saniyelik bir olay tek başına irdelenmez demişsin ve komik olduğumu söylemişsin. Bu dediğine illa ki cevap vermem gerekmiyor ama cevap vermek zorunda bırakıyorsun beni yazdığın yazılardan ötürü. Her olay birbirinden bağımsızdır ve hakemlerin eski yaptığı hatalarını unutturmak için yaptıkları yeni hatalar da çok büyük bir hata değil midir.Burada bahsettiğim eski hata İbrahim Toraman'a sarı veya kırmızı kart verilmemesi olmakla beraber yeni hata da Cisse'ye ilk pozisyonda verilen ve bence çok gereksiz olan bir sarı karttır. Yani senin görüşüne göre İbrahim Toraman'a sarı kart vermedi ve baskılardan dolayı hakem bu olayı unutturmak istedi ve Cisse'yi seçti. Bu sence çok mu doğru birşey. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 01/12/2008 : 19:19:13
|
Sezon başından hakemlerin Fenerbahçe'ye yaptıkları yanlışlıkları herkes görüyor ve aldırmıyor.4 büyüklerden biri haksız yere maç kazandı mı hiç birşey olmuyor.Ama Fenerbahçe'ye olunca bir bardak suda fırtınalar kopuyor.Söyleyin el değmemiş temiz lig isteyenleriniz şimdi nerdeler? |
 |
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 01/12/2008 : 21:30:39
|
Sana göre TÜrkiyenin en büyük kulübü Fenerbahçe başkasına göre bir başka takım olabilir.Bunu nasıl kanıtlarsın ki?Eğer kıyas arıyorsan seni Galatasaray müzesine davet ediyorum. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|