|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/12/2008 : 22:25:58
|
Lale devri artık geçti.. Geçmişte kaldı o şaşalı dönemimiz. Avrupayı titreten cimbom eskide kaldı. Bu Skibbe olduğu sürece, Haccatepeyi bile zar zor yeneriz biz. Açıkça söyleyeyim, bizden hiç bir şey olmaz... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 02/12/2008 : 15:48:45
|
İstikrarsız, bir maçı bir maçına tutmayan bir Galatasaray var bu sene. Bu yüzden sene sonunu kestirmek sizin açınızdan çok zor. Bir güven veriyor bir sarsıyor. O yüzden Galatasaray hakkında yapılabilecek pek bir yorum yok ilginç bir görüntü çiziyor bence. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 02/12/2008 : 19:15:42
|
Çok güçlü bir kadromuz var ama başımızda Skibbe olduğu sürece istikrarsız bir görüntü çiziyoruz.İnşallah bir an önce gider:) |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 02/12/2008 : 22:12:51
|
alıntı: Artist tarafından yazılan:
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Sana göre TÜrkiyenin en büyük kulübü Fenerbahçe başkasına göre bir başka takım olabilir.Bunu nasıl kanıtlarsın ki?Eğer kıyas arıyorsan seni Galatasaray müzesine davet ediyorum.
Galatasaray müzesi? İlk spor klubü müzesi de Fenerbahçe'ye aittir. Kıyasa bu konudan başlayabiliriz istersen...
Galatasaray Müzesi 1905 yılında Ali Sami Yen tarafından Kalamış'da açılmıştır.( Şuan GS Lisesindedir) Eğer Fenerbahce kurulmadan kendisine bir müze yaptırdıysa bilemicem tabi. xD
Ayrıca;
Türkiye’nin ilk spor müzesi niteliğini taşıyan Galatasaray Müzesi’nin müdürlüğünü şu an Ali Oraloğlu yapmaktadır.
Müzede kulüp arşivi, 97 yıllık resim koleksiyonu, başta Atatürk olmak üzere Türk ve Yabancı Devlet Başkan’larının imzalı fotoğrafları ve 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası ve Süper Kupa ile birlikte 3004 adet kupa bulunmaktadır. Bulunan kupa sayısıyla Türkiye'de birinci, Dünya'da ise dördüncü sırada yer almaktadır. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|