Elbet birgün Beşiktaş üzerine ektiğiniz kin ve nefret tohumlarının içinde boğulacaksınız. Türk sporunun içine ettiniz.! Bu oyunu biz bozacağız. (çArşı)
Kimse kimseye kin tohumu ekmiyor tarla yetiştirmiyoruz burda arkadaşım. Yıllardır taraftarıyla çatışıp duran bi klüpsünüz ne yapacağınızı bilemeyip en sonunda kendinizi feshettiniz burda çarşı diye slogan atmanın alemi yok o yüzden. Ortada bi oyun düzenleyen varsa o da toplantılar, basın görüşmeleri düzenleyip habire suçu başkasına, hakemlere,diğer klüplere atanlardır.
Sdal188 madem öyle Cisse niye Uğur Boral'ı yere düşürdü?Niye Sivok oyuncunun ayağına bastı?Beşiktaş'ın asıl gücünü Ankaragücü maçında da görmüştük.Beşiktaş bu sefer 11 kişi ve Ankaragücü'nü zar zor 1-0 yendi.Arkadaşlar bu sadece futbol abartmayın ya.