AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakemlerimiz!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 03/01/2009 :  09:26:13  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

Hakemler sayesinde 3. değil mi galatasaray?

Hakemler sayesinde, galatasaray avrupaya devam ederken diğerleri eve döndü zaten.

Hakemler sayesinde, gol kralı diye 15 Milyon € ya alınan adamın 5 katı gol attı şu ana kadar forvetimiz. Her mac en az 2 gol atıyor kart görmesi lazımdı.

Avrupa liglerinde asist krallığında Lincoln'un 1.durumda olması hakemler sayesinde.Çünkü öyle güzel asistlere kart lazım.

Hepsi Yıldırım Demirören yüzünden, her maç sonu ağlarsa halkta etkileniyor elinde olmadan. :D

Milan Baros eğer 25 golü geçerse Şota'nın rekorunu egale etmiş olacak.Bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu olacak.Ayrıca adam 0,67 gol ortalamasıyla oynuyor bu ortalama İbisevic ve Eto'o dan sonra en yüksek ortalama.Attı mı 2'den aşağı atmıyor nedense:D Gollerinin yani 14 golün hepsini 7 maça sığdırmış

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 04/01/2009 :  16:41:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Milan Baroş rekora koşuyor.:)
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 04/01/2009 :  17:21:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler bu sene hakemler diğer senelere göre çok daha iyi. 3 büyük takım ilk 3'te paşabahçe bardakları gibi sıralanmadılar diye hakem konusu açmanın alemi yok. Ama sizin gibiler böyle kamuoyu oluşturdukça hakemler üstünde baskı kurup adamları üç büyük takımların maçlarında yanlı yönetime zorluyorsunuz. Her yenilginize hakemde suç aramayın. Klubünü kendine 45 milyon dolar borçlandıran başkanınızda biraz suç arayın. Ya da tazminat ödememek için klubün başında hiç bir iş yapmayan 70 yaşındaki bi teknik direktörü tutan başkanda suç arayın biraz yenilgileriniz için. Hakemler kusursuz demiyorum bu sezon da bir sürü hataları oldu. Ama rahatlıkla savunabilirim ki Galatasaray'ın bu sezon hakem yardımıyla kazandığı bir maç yoktur. Diğer büyük kulüplerin vardır veya yoktur, bence vardır ama tartışmaya girmem, varsa bile de adı üstüne hatadır. Altında başka sebepler arıyorsanız o işleri yapacak kulüp başkanı bizde değildir.
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 05/01/2009 :  19:41:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bora Poyraz haklı.Bence bu konuyu tartışmaya gerek yok.
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 06/01/2009 :  08:37:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bora Poyraz tarafından yazılan:

3 büyük takım ilk 3'te paşabahçe bardakları gibi sıralanmadılar diye hakem konusu açmanın alemi yok.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000