Ben rap sistemi yandaşı değilim.Benim kastettiğim,forumda herkesin bir olması(Seçkin üye dışında).Bana mantıksız geliyor.Rütbe olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. İnsanlar yazdıklarına dikkat eder biraz da olsa...
bence siteye girme süresine göre rütbe veya yıldız verilmeli böylece yıldız almak kkolay olmaz üç yıldız yada rütbeden sonra sitede mantıklı cevaplar yazan 4. rütbeye geçsin örneğin her üç ayda bir sitedek genel mesajlara bakılsın en güncel mesajlar irdelensin bu üç ayda bir yapılamayacak kadar zor bir şey değil.yani mesajlar gereksiz olabileceği için mesajın önemi en aza indirilmeli
Oyunbozan bu konunun bir değişiğinide ben açmıştım galiba çoook eskiden.Rütbe ve yıldız olayı olursa kavga çıkabilir diye bir mesaj almıştım.Bende bu mesajdan sonra konuyu kapattım ve olmadı çünkü rütbe olursa bizim rütbemiz daha iyi falan filan diye kavgalar ve bir sürü kilitlenmeler olurdu.Artık gerisini sen düşün ;)
Tamam anlaşılan ben cevabımı aldım.Bu sistemi uygulayamayacağız galiba.Faress in dediğini düşündüm ve mantıklı geldi.Rütbeler kavgaların çıkmasında rol oynayabilir.Her ne kadar hala sistemin uygulanmasını istesemde sanırsam böyle kalması daha iyi olucak...