AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Üyelere verilen yıldızlar...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 09/12/2008 :  20:26:29  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İstersen garip garip fontlarla abuk subuk yazılar da yazalım?

"0x00ox#347;éçkí#324; ü#253;éxo00x0" nasıl ? xD

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 09/12/2008 :  22:23:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben rap sistemi yandaşı değilim.Benim kastettiğim,forumda herkesin bir olması(Seçkin üye dışında).Bana mantıksız geliyor.Rütbe olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
İnsanlar yazdıklarına dikkat eder biraz da olsa...
Sayfanın En Üstüne Git

BusyForFuture
kilitli

İleti 0

İletim - 09/12/2008 :  22:29:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence siteye girme süresine göre rütbe veya yıldız verilmeli böylece yıldız almak kkolay olmaz üç yıldız yada rütbeden sonra sitede mantıklı cevaplar yazan 4. rütbeye geçsin örneğin her üç ayda bir sitedek genel mesajlara bakılsın en güncel mesajlar irdelensin bu üç ayda bir yapılamayacak kadar zor bir şey değil.yani mesajlar gereksiz olabileceği için mesajın önemi en aza indirilmeli
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 10/12/2008 :  13:20:30  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunbozan bu konunun bir değişiğinide ben açmıştım galiba çoook eskiden.Rütbe ve yıldız olayı olursa kavga çıkabilir diye bir mesaj almıştım.Bende bu mesajdan sonra konuyu kapattım ve olmadı çünkü rütbe olursa bizim rütbemiz daha iyi falan filan diye kavgalar ve bir sürü kilitlenmeler olurdu.Artık gerisini sen düşün ;)

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 10/12/2008 :  13:56:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam anlaşılan ben cevabımı aldım.Bu sistemi uygulayamayacağız galiba.Faress in dediğini düşündüm ve mantıklı geldi.Rütbeler kavgaların çıkmasında rol oynayabilir.Her ne kadar hala sistemin uygulanmasını istesemde sanırsam böyle kalması daha iyi olucak...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000