Arkadaşlar zaten site içinde saygın ve sitemize belirli bir seviyeden daha fazla emek veren arkadaşlarımızı ''Seçkin Üye'' yapıyoruz. Dikkat ederseniz emek dedim. Bu ''emek'' kelimesi, bazı sitelerde yalnış anlaşılır. Emek kelimesi sanki ''Çok mesaj atmakmış.'' gibi. Gördüğünüz gibi bizim öyle bir derdimiz yok. Ve olmasınada istemiyoruz. ''Seçkin Üye'' üye rütbesinin altına başka rütbeler eklemek, sitemizde defalarca tartışılmış ve hepsinde bunun gereksiz olduğu kanısına varılmıştır. Dediğiniz gibi 5-6 ay sıkı bir çalışmaya girerseniz, 3 yıldızmış 4 yıldızmış bunlara gerek kalmadan zaten ''Seçkin Üye'' olursunuz. E tabi amacınız yardımlaşmak değilde ''Seçkin Üye'' olmaksa, bu 5-6 aylık süre zarfı size çok uzun gelecektir. Yani özetlemek gerekirse, alt rütbelere ihtiyacımız yok diye düşünüyorum...
Benim eski bilgi veren alıntı konularımda şeçkin üyeliğinin parayla olduğunu söylemiştiniz ve bir konuda(Çok çok eski)şeçkin üyelerle yöneticilerin girdiği bir oda olduğu söylenmişti. Açıklayın bunları bana Deliririm bak sonra Piskopar olur çıkarım hepinizi yakarım. Ne olur beni affedin kendimi tutamadım :(