|
Yazar |
Konu  |
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 28/04/2009 : 11:30:02
|
Tabzonspor'da Ersun Yanal Dönemi Bitti!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, görevinden ayrıldığı bildirildi. Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile biraraya geldiklerini ve karşılıklı olarak anlaştıklarını söyledi.
Şener, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Ersun Yanal'ın yarın sabah birlikte basın toplantısı düzenleyeceklerini ifade ederek, ''Ersun hocayla medeni bir şekilde anlaştık. Şartlar böyle getirdi. O da çok yıpranmasın. Şimdi önümüze bakacağız'' dedi.
Şener, ligin kalan 5 haftasında takımı PAF takımı antrenörü Ahmet Özen'in çalıştıracağını da sözlerine ekledi. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 28/04/2009 : 16:58:13
|
Gereksiz bir karar. GS T.D.siz ligi kazandı diye moda haline getirmesinler. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 27/05/2009 : 00:49:58
|
arkadaslar bu aralarda C.Ronaldo R.Madride gidcek gibi haberler aldım sizce dogrumu fikirleriniz nedir acaba |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 27/05/2009 : 01:10:33
|
hmm aramızdada çok tartışıyorduk.aslında R.Madride oynayama gibi geliyor C.Ronalda ama görücez herşey belli olcak |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|