AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Gündemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/05/2009 :  10:08:22  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Messi o R.Madrid savunmasını felç ediyorsa Ronaldo orada rahatlıkla oynar.Lakin Messi Chelsea gibi İngiltere takımlarına karşı varlık gösteremiyor.Oralara temposu yeterli değil fakat Ronaldo'nun o savunmaları ne hale getirdiğini geçen yıldan hatırlıyoruz.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 27/05/2009 :  15:31:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
haklısın kardes sana katılıyorum.bazı oyuncular belirli bir düzene alışırya.o düzenden ayrılamaz ayrılıncada pek iyi oynayamaz.ben öle düşündüm

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 05/06/2009 :  16:37:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk bomba Galatasaray'dan oldu. Yeni teknik direktör; Frank Rijkaard..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 06/06/2009 :  08:57:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkinci bomba da yolda her ne kadar fener çalım atmak istese de doğuştan KARTAL olan Mehmet Topuz fenerbahçe forması giymeyecektir. Fotoshopla fenerbahçe formasını giydirmeye benzemez bu işler.Mehmet Topuz Beşiktaş formasıyla poz verdi. Ve formamızı giydi.fenerbahçenin resmi sitesinde bulunan Herkes ister biz alırız veya fener mehmeti aldı kartala topuzu kaldı yok herkes haddini bilecek bilmem ne bunlar da kendi çaplarında bir eğlence oldu onlara. 50 milyon dolar dahi verseler o formayı giymeyeceğini belirten Mehmet Topuz onlara en güzel cevabı vermiş oldu. İşte Mehmet Topuzdan Beşiktaşlılık dersi veren konuşmalar:

"Ben Beşiktaş formasını çok giymek istiyorum, İnönü Stadı'nda Beşiktaş taraftarının önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hiçbir zaman Fenerbahçe'ye imza atmayacağım. 10 senemi verdiğim Kayserispor’un bana biraz olsun merhamet göstereceğine inanıyorum, beni Beşiktaş’a vereceğini biliyorum; kendilerinden yardım istiyorum. Başkanımız Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma’nın bana yardım edeceklerini biliyorum. Çünkü ben Beşiktaşlıyım ve verilmiş sözüm, atmış olduğum imza var" dedi.

Topuz, "Ne olursa olsun 1 sene top oynamasam da Beşiktaş forması giyeceğim. Ocak ayında da olsa ben Beşiktaş’ın formasını giymek istiyorum. Beşiktaş taraftarının da beni sahada görmek için çok sabırsızlandığını biliyorum ama ben onlardan daha sabırsızım. Beşiktaş taraftarının önüne çıkacağım günü iple çekiyorum"

Bu da transfer ile ilgili yapılan espri:
Flaş Flaş Flaş...Beşiktaş Fenerbahçe ile Anlaştı.... Mehmet Topuza Karşılık Müzesinde Bulunan 1 Adet Türkiye Kupasını Fenere Vererek Transferi Tatlıya Bağladı Hediye Olarak Yanına Herkese Nasip Olmaz Yazılı Bir Adet Olmak Üzere Tam 19.95 TL lik Tişortlerden Her futbolcusunada Armağan edeceğini Söledi :))

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 06/06/2009 :  17:41:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kayserililer yaptı kurnazlıklarını..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla