futbolcunun ayağına kadar giden başkan çok ilginç yıldırım demirören'i kutluyoruz büyük iş başardı. fenerbahçe topuz'u inat için vermeyecektir fenerbahçe ile zıtlaşan oyuncuların da sonu pek parlak olmadı hani :)
Topuz'un da bir numarası olsa keşke ya, şu kadar tantanaya değecek bir futbolcu olsa içim yanmayacak. Allah aşkına milli takımlar bazında görüyoruz halini. Beşiktaş da Fenerbahce de daha iyisini alabilecek kulupler. Sırf inat için Mehmet Topuz'u paylaşılmaz hale getirdiler..
olay mehmet topuz falan değil zaten. öyle çirkef futbolcuyuda takımımda görmek istemem zaten. bir de futbolcu dediğin zeki olacak biraz. o lafları eden bir futbolcunun zeki olabileceğini pek düşünmüyorum. bu lafları yusuf'ta söyledi ben beşiktaşlıyım dedi ama ne zaman? kariyerinin sonunda söyledi. örnekler çoğaltılabilir. onun gibi yıldız diye lanse edilen çok futbolcu geldi 3 büyüklere. gördük hallerini. sahi bu arada kaç maçını izledik (izlediniz) mehmet topuz'un ?
Mehmet TOPUZ tamamen inatlaşmanın sonunda paylaşılamıyor. Verilen para sürekli artıyor.Belki de planı budur.. :D
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!..
Yahu bir insan nasıl bu kadar rahat yalan söyleyebilir. Gerçekten çok ayıp etti o kadar lafın ardından ve beşiktaş forması giydikten sonra fenerbahçeye imza atıyorsa söylenecek söz yok. fenerbahçe taraftarı nasıl karşılayacak ve sadece intikam için verilen 9 milyon euro + gökhan emreciksin ne olacak? orasını da aziz yıldırım düşünsün.