AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Gündemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 16/12/2008 :  18:56:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ikisinde hiç gerek yok. galatasarayın alt yapısında sercandanda mehmet yıldızdanda iyi oyuncular var.

linderoth çok kaliteli bir oyunca ama şanssızlıklar peşini bırakmadı. onu gönderip yerine kaliteli bir oyuncu alınmalı.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 17/12/2008 :  04:00:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray'ın bence orta sahaya ihtiyacı yok. Barış, Ayhan, Lincoln, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Arda ( Gerektiğinde ), bazı bazı pek tasvip etmesem de Meira vs. Kesinlikle bir defans alınmalı ve Servet'in yerini doldurabilecek birisi olmalı.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 17/12/2008 :  19:44:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray genç yıldızlarından sonra tecrübeli oyuncularıyla da sözleşme yenilemeye başladı.

Kısa süre önce Arda, Mehmet Topal, Uğur, Sabri ve Barış’ın mukavelelerini uzatan sarı-kırmızılılar, yapılan görüşmeler sonunda Shabani Nonda ile de nikah tazeledi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sezona iyi başlayan Nonda’nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattıklarını, Hakan Balta ile de görüşme halinde olduklarını açıkladı. Yeni yapılan anlaşmayla Nonda’nın sözleşmesi 2010-2011’e kadar uzatıldı...
-Kaynak:HÜRRİYET-

Kanal 24'ün haberine göre Galatasaray aradığı ön liberoya sonunda kavuştu. Yunan milli takımında da forma giyen Angelos Basinas sarı kırmızılılarla anlaştı. Basinas 2.5 seneliğine G.Saray'a imza attı. Yıldız futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona erdiği için düşük bir bonsevis ücretiyle transfer edildiği açıklandı fakat bir rakam verilmedi.
-Kaynak:KANAL24- 12 Ocak 2008 Cumartesi 14:17

Fenerbahçe Yönetiminin dolu olan yabancı kontenjanından ötürü yurt içindeki genç futbolcularla ilgilendiği ve bir kaç ismin imza aşamasına kadar getirildiği ileri sürülüyor.

Özer Hurmacı
Başkan Aziz Yıldırım'ın transfer harekatını bizzat kendisinin yönettiği belirlenirken, ilk olarak Ankarasporlu Özer Hurmacı için başkent ekibi ile anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

Mehmet Yıldız
Sivassporlu Mehmet Yıldız konusunda da önemli aşamalar kaydeden sarı lacivertli yöneticilerin, bu transfere de nokta koymasının an meselesi olduğu iddia ediliyor.

Mehmet Topuz
Fenerbahçe Yönetiminin her transfer döneminde ismi gündeme gelen Kayserisporlu Mehmet Topuz için de sarı kırmızılı kulübe yeni bir teklif sunacağı gelen haberler arasında.

Miralem Pjanic
Maldonado ile yolları kesin olarak ayıracak olan sarı lacivertli yöneticilerin ön libero mevkiine Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birinde forma giyen kaliteli bir ismi transfer etmeyi düşündükleri belirtildi. Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Miralem Pjanic'in listenin ilk sırasında olduğu ileri sürülüyor. -LigTv-
13 Aralık 2008 Cumartesi 08:33
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 18/12/2008 :  00:11:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birşey fark ettim çok doyumsuz bir milletiz arkadaşlar:) Yok onu yollayalım daha iyisini alalım falan filan.İyi güzel alında bir oyuncu ha diyince gönderilmez, ha diyincede alınmaz.Takım kimyasını geçtim o kadar büyük paralar var işin içinde öyle kolay değil bu transfer işleri hele Türkiye'de bir takımsanız şu anki oyuncular iyi bile.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 18/12/2008 :  17:30:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Miralem Pjanic
Maldonado ile yolları kesin olarak ayıracak olan sarı lacivertli yöneticilerin ön libero mevkiine Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birinde forma giyen kaliteli bir ismi transfer etmeyi düşündükleri belirtildi. Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Miralem Pjanic'in listenin ilk sırasında olduğu ileri sürülüyor. -LigTv-
13 Aralık 2008 Cumartesi 08:33

Hımm bu ismi nereden tanıyorum diyordum. Bir de Google'a baktım ve hatırladım.
1990 doğumlu Boşnak ofansif ortasaha, Maldonado'nun yerine nasıl alınıyor onu anlamadım... Maldonado ofansif ortasaha ise onu hiç anlayamam...

Dipnot: FM oynayanlar bilir, oyuna 16 yaşında başlayan 4 sene sonra canavar olan bir insandır kendisi.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000