|
Yazar |
Konu  |
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 18/12/2008 : 17:55:16
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
alıntı: Miralem Pjanic Maldonado ile yolları kesin olarak ayıracak olan sarı lacivertli yöneticilerin ön libero mevkiine Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birinde forma giyen kaliteli bir ismi transfer etmeyi düşündükleri belirtildi. Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Miralem Pjanic'in listenin ilk sırasında olduğu ileri sürülüyor. -LigTv- 13 Aralık 2008 Cumartesi 08:33
Hımm bu ismi nereden tanıyorum diyordum. Bir de Google'a baktım ve hatırladım. 1990 doğumlu Boşnak ofansif ortasaha, Maldonado'nun yerine nasıl alınıyor onu anlamadım... Maldonado ofansif ortasaha ise onu hiç anlayamam...
Dipnot: FM oynayanlar bilir, oyuna 16 yaşında başlayan 4 sene sonra canavar olan bir insandır kendisi.
Doğrudur, hatta Fm 2008'deki göz dolduran oyunuyla bu sen Lyon'da.Fm 2009'da da çok iyidir kendisi. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 18/12/2008 : 18:43:32
|
Fifa'da filan var mıdır acaba?Hemen Alayım kendi takımıma.(Galatasaraya)
Transferde genç isimlere yönelen Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nün başarılı sağ kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin'den sonra, Ankarasporlu Özer Hurmacı ve Ediz Bahtiyaroğlu'nu da listeye aldığı iddia edildi..
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 24/12/2008 : 16:33:57
|
Fanatik: -Emreciksin Transferi sona erdi.İmza için bugün İstanbula gelen Emreciksin Fanatik için Fenerbahçe formasını giydi.. -Hamit Altıntopu gözüne kestiren galatasarayın sezon sonu ilk teklifi yapacağı belirtildi.Hamit Altıntopun İstanbula öylesine gelmediği Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile yemek yediği,Transfer için ise "ben zaten Galatasaraylıyım,Galatasaray forması giymekten gurur duyarım" dediği belirtildi...
Edit: Fransa’da St.Etienne forması giyen ve sezon sonunda bedelsiz serbest kalacak olan Geoffrey Dernis’in, menajerler tarafından Galatasaray’a teklif edildiği bildirildi ... Galatasaray’ın, Fransa’da St.Etienne forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Geoffrey Dernis’i takibe aldığı ileri sürüldü. Sarı-kırmızılı idarecilere, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Geffrey Dernis’i, yaklaşık 6 ay sonra bonservis bedeli ödemeden transfer edebileceklerini bildiren menajerler, Fransız oyuncunun, İstanbul’a gelmeye sıcak baktığını da ifade ettikleri vurgulandı.
Edit2: Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da transfer listesinde olduğu bilinen Mehmet Yıldız’da flaş gelişme... Sarı-Kırmızılı kulübün 2 milyon Euro artı Özgürcan ve Yaser Yıldız’ın bonservislerini önerdiği golcü futbolcunun, Galatasaray forması giymeye çok yakın olduğu öğrenildi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, Mehmet Yıldız’ın durumunu soran yakın çevresine, “Bitmiş bir şey yok. Görüşmeler sürüyor. Ama Galatasaray daha ciddi yaklaşıyor” dediği belirlendi.Ümit Karan’ın yerine Odyakmaz, önceki gün yaptığı açıklamada da Mehmet Yıldız’a alternatif bulduklarını ve devre arasında göndermeyi göze aldıkları tek ismin bu futbolcu olduğunu söylemişti. Milan Baros’la birlikte gol krallığında zirveye oynayan Yıldız, Galatasaray’da Ümit Karan’ın yerine düşünülüyor. “Galatasaray defteri benim için artık kapanmıştır” yönünde ifadeler kullandığı için gözden düşen Karan’ın devre arasında olmasa bile sezon sonunda gönderilmesi planlanıyor...
Not:Hamit Altıntop'un Galatasaray Transferini Yalanladığı,Türkiyede oynarsam bir tek Fenerbahçe'de oynarım dediği bildirildi.
Edit3:Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi. Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon avroluk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, bugün konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti. Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Bugün son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi. ''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon avro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını verdi... Kaynak:Haber3
|
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 24/12/2008 : 16:44:33
|
Hamit Altıntop Galatasaray'a gelirse süper olur da,bana hiç mantıklı gelmedi... |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 25/12/2008 : 11:17:41
|
Trabzonspor,Burundili oyuncu Fally Papy'i transfer etti.
18 yaşında milli oldu Transferde Brezilya ve Belçika’yı mercek altına alan, ancak aradığını bulamayan Trabzonspor, Burundi Milli Takımı’nın 18 yaşındaki yıldızı Faty Papy ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Devre arasında yüksek bir maliyetin altına girmek istemeyen ve takımdan genel olarak memnun olan Bordo-Mavililer, rotayı genç yeteneklere çevirmişti. ‘Marka değil Marco (Aurelio) arıyoruz’ parolasıyla yola çıkan Karadeniz temsilcisi, İnter Stars takımının yıldızı Papy’yi dün Türkiye’ye getirdi.
Faty Papy Kimdir?
Doğum Tarihi: 01.01.1990
Uyruk: Burundi
Mevki: Ön Libero
Oynadığı takımlar: İnter Star Bujumbura- Burundi Premier Ligi
Oynadığı milli maçlar:
1 - Burundi - Seychellen 1 : 0 2 - Burkina Faso - Burundi 2 : 0 3 - Burundi - Tunesien 0 : 1 4 - Tunesien - Burundi 2 : 1 5 - Seychellen - Burundi 1 : 2 6 - Burundi - Burkina Faso 1 : 3
‘Türkiye’de oynar!’ 18 Yaşında olmasına karşın Burundi Milli Takımı’nda başarıyla mücadele eden genç yıldız, önce A takımda denenecek. Ön libero mevkiinde görev yapan Papy, teknik heyetten geçer not alırsa takımda kalacak. Aksi ihtimalde, bir Anadolu takımına kiralık olarak gönderilmesi düşünülüyor. Bu arada Papy’yi izleyen Trabzonspor’un altyapı hocalarının, genç yıldızı çok beğendiği ve Türkiye’de rahatlıkla forma giyebileceğini rapor ettikleri kaydedildi.
kaynak:FANATİK |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|