Ümit'e bi teyze bak masadan kalkarım demişti.Oda kalk zaten z..tın herşeyin içine dedi.Teyze hala oturuyodu.Resmen kovdu masadan kadın hala bak kalkarım diyo :D Amma gıcıktı ama adam hazır aldıysa aldı puan verme o zaman niye dönüp dolaşıp oraya geliyosun.
Bir de yemekten kıl çıktığında bi tane teyzenin tansiyonu çıkmıştı bu kadarda abartılmaz ya ölüyorum gülmekten.Gerçekten hepsi iyi rol yapıyolar.Zaten nerdeyse dazlak adamın yemeğinden bile kıl çıkacak.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."