Arkadaşlar bugün çok güzel kar yağdı dimi? 3:30 dan sonra ben yarın okullar kesin tatil oluyor dedim. Ama şimdi durdu :( Avrupa yakasında daha çok yağmış ama yağanlar da şimdi erimeye başlamış. :(
Sizce gece bize bi süpriz yapıp sabah biraz daha uyumamızı sağlayıp öğlen de dışarda eğlenmemizi sağlar mı?
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Avrupa Yakasına fazla yağmadı o saatlerde ama 9 civarında baya yağıyor.Valiliğin işi belli olmaz, trafiği bahane edip tatil edebilirler bu gece iyi yağarsa.
Bana yaramaz o ayrı tabi.Bizimkinin tatil olması için 1m kar falan olması gerek.