Evet arkadaşlar başlıktaki gibi fıkralarımızı burda paylaşalım Bende internette bulduğum komik bir fıkrayı yazıyorum;
Güney Amerikalı bir subayla bir er konuşuyorlar. -Savaşta bir düşmana rastlarsan ne yaparsın? -Vururum. -Doğru, peki bir düşman bölüğüne rastlarsan ne yaparsın? -Vururum. -Olmadı. Koşup karargaha haber verirsin. Peki savaş meydanında bir inek görürsen ne yaparsın? -Vururum. - Olmadı. - -Koşup karargaha haber veririm. -Yine olmadı. -Boynuzlarından tutup karargaha sürüklersin. Şimdi beni görürsen ne yapacağını söyle. -Vururum. -Olur mu canım. Ben senin komutanınım. -Döner karargaha haber veririm. -Yahu ben düşman bölüğü değilim ki. -Hah tamam. Boynuzlarından tutup karargaha sürüklerim. ALINTIDIR
Bir adam ölümcül bir hastalığa yakalanmış ve doktoruna gitmiş. Dokor: -Bu hastalıktan kurtulmak için ameliyat olman lazım. Ben yaparım ama bu ameliyattan sağ çıkma ihtimalin %20. -O zaman ameliyat olmayayım doktor bey. Başka bir çözüm bulalım. -Korkmayın sakın. Daha önce bu ameliyatı 4 kişiye yapmıştım hepsi ölmüştü. Siz 5.'siniz. Kurtulma ihtimali %20 olduğu için siz kesin kurtulursunuz. -...
Nasıl??
Bir tane daha yazayım bari zevkliymiş :
Bir adam varmış. Yolda yürüyormuş. Sonra bir adam daha varmış. Onun yanında bir adam daha varmış. Bu üç adam aynı hizada duruyorlarmış. Tam 6M uzaklarında bir kadın varmış. Sonra bunların hepsi kendi evlerine gitmişler.