AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 cdyi takmaya korkuyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 02/01/2009 :  18:51:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazılarına biraz dikkat edersen gayet mutlu oluruz :)
Ayrıca İspanyol Meyhanesi sakin ol lütfen. Böyle yanlış anlaşılmalar olur. Gitmeni isteyen yok ;)

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 02/01/2009 :  22:06:50  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yahu ne iğrenç adamsın!Hadi kustun tamamda tişörtünle neden siliyosun yokmu bi bez parçası :D Oyun çalışmassa geri ver bozuk çıktı de :).Çokta pis kokuyo ne olmuşsa!

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 02/01/2009 :  22:13:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adam ciddi birşey sormuş :D Fena bir geyik potansiyeline sahip bir üye kitlesine sahibiz galiba :D Sanmıyorum CD bozulsun. Sıcak temas çizikler olmadıktan sonra yada kimyasal bir madde üzerine dökülmedikten sonra (ki azğından çıkan şeyler pek kimyasal sayılmaz) bozulacağını sanmıyorum. Rahat ol (:

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 02/01/2009 :  22:16:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cd'ler yanmasın diye bulduğu ilk şeyle sildi diye tahmin ediyorum arkadaşın,şahsen ben öyle yapardım...
Hahaha!Çok pis kokuyor ne olduysa?! :P
Dediğim gibi bir şey olmaz da hiç haber vermiyorsun ne oldu diye!Ben meraklı adamım... :)
Sayfanın En Üstüne Git

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 02/01/2009 :  22:54:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
öğlen saatleri oyunu taktım pcden ses gelmeye başladı cızzt cızzırt birden bi patlama oldu ve uyandığıma yerdeydim kafamı çarpmıştım ve kafam kanıyordu, deeeeğğğrmişim :)

oyun çalıştı cesaret verici yazılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum ama oyunu almayı düşünen varsa almasın bir sürü hata var mesela tuş ayarlarında klavye yok xbox kolu var pc paylaşımlı 1 gb ekran var ama kalite yinede kötü san andreasa devam kesmezse indirin san andreas multiplayeri rockstar biraz şımarmış mı ne? :D

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000