Yazılarına biraz dikkat edersen gayet mutlu oluruz :) Ayrıca İspanyol Meyhanesi sakin ol lütfen. Böyle yanlış anlaşılmalar olur. Gitmeni isteyen yok ;)
Yahu ne iğrenç adamsın!Hadi kustun tamamda tişörtünle neden siliyosun yokmu bi bez parçası :D Oyun çalışmassa geri ver bozuk çıktı de :).Çokta pis kokuyo ne olmuşsa!
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Adam ciddi birşey sormuş :D Fena bir geyik potansiyeline sahip bir üye kitlesine sahibiz galiba :D Sanmıyorum CD bozulsun. Sıcak temas çizikler olmadıktan sonra yada kimyasal bir madde üzerine dökülmedikten sonra (ki azğından çıkan şeyler pek kimyasal sayılmaz) bozulacağını sanmıyorum. Rahat ol (:
Cd'ler yanmasın diye bulduğu ilk şeyle sildi diye tahmin ediyorum arkadaşın,şahsen ben öyle yapardım... Hahaha!Çok pis kokuyor ne olduysa?! :P Dediğim gibi bir şey olmaz da hiç haber vermiyorsun ne oldu diye!Ben meraklı adamım... :)
öğlen saatleri oyunu taktım pcden ses gelmeye başladı cızzt cızzırt birden bi patlama oldu ve uyandığıma yerdeydim kafamı çarpmıştım ve kafam kanıyordu, deeeeğğğrmişim :)
oyun çalıştı cesaret verici yazılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum ama oyunu almayı düşünen varsa almasın bir sürü hata var mesela tuş ayarlarında klavye yok xbox kolu var pc paylaşımlı 1 gb ekran var ama kalite yinede kötü san andreasa devam kesmezse indirin san andreas multiplayeri rockstar biraz şımarmış mı ne? :D
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.