|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 17/05/2009 : 23:27:19
|
+10 @ oyunbozancan Abi iceland değil,izlanda.İngilizcesini mi öğrettiler sana  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 18/05/2009 : 00:28:30
|
Fransızcam iyi olmadığı için yarışma sırasında pek de beğenmediğim şarkının sözlerini öğrenince en azından ilk 3'te olmalıydı diye düşündüm Fransa adına.
Zaten Norveç bir ninni ile nasıl kazandı, onu da anlayabilmiş değilim. Tamam, şarkı ortalamanın üstünde; hatta iyi bile denilebilir ama kazanacak kadar da değildi. Bu yılki favorim Yunanistan'dı; ama onların Hadise'nin bile arkasında kalmalarına oldukça şaşırdım.
Azerbaycan hakkıyla ilk 3'e girdi, şarkıları da güzeldi. Son 2 yılda iyi yerlerde tamamladılar yarışmayı.
Son olarak.. İzlanda :/ Yani cidden kazanamadıklarını görünce -hele Norveç'in şarkısına karşı- insan "Is it true?" diyor. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 18/05/2009 : 08:09:56
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
+10 @ oyunbozancan Abi iceland değil,izlanda.İngilizcesini mi öğrettiler sana 
Aklımda İceland kalıyor hep. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 18/05/2009 : 10:07:01
|
Hadise'nin şarkısı güzeldi, güzel bir show ve iyi bir performans ile alabilirdi belki ama bence performansı ortalamanın çok altındaydı.Doğru düzgün sesini bile duyamadım. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 18/05/2009 : 19:15:38
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Son olarak.. İzlanda :/ Yani cidden kazanamadıklarını görünce -hele Norveç'in şarkısına karşı- insan "Is it true?" diyor.
Prenses o prenses =) |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|