AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Eurovizyon
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 05/01/2009 :  00:34:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bize göre hak etmiyordu ama gerçekten adamlar sözünü anlamadıkları bir şarkıya nasıl puan vermelerini bekleyebiliriz? Bence de rimi rimi ley şarkısı 14. lüğü haketmiyordu o şarkıdan sonra türkiye 5 yıl yarışmaya alınmamalıydı hayatımda o kadar abes bi şarkı daha görmedim Ajda Pekkan'ın Aman Petrol'ü bile daha güzeldi. Ya da Superstar şarkısı da aynı abeslikteydi hiç bir güzelliği yoktu bi hoşnutluk yaratmıyodu. Ama dediğim gibi herkesin anladığı bir dilde yani ingilizce şarkı yapmak en mantıklısı. Bazılarının düşüncelerine ters gelse de gerçek bu.
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 05/01/2009 :  15:57:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca Hadise aksanıyla da farkını ortaya koyuyor. Bence Hadise yarışmada gerçekten müziğe bakılmasını sağlayacak kalitede bi şarkı yapmış.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 05/01/2009 :  18:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben kendi kültürümüzü sahneye daha fazla yansıtma taraftarı olsamda, Hadise'den bir başarı bekliyorum. Hem batı hem Anadolu ezgilerini çok hoş bir şekilde yerleştirmişler ki bu bence ''Superstar'' ve ''limi limi ley'' gibi şarkılarımızın en büyük eksiğiydi.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 06/01/2009 :  00:10:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aman Lenin hocam adını anma şu abuk şarkıların ya. Sertap Erener'den sonra İngilizce'de doğru düzgün bişeyler yapabildiler umarım emekleri boşa gitmez kesinlikle ilk 3 bekliyorum Hadise'den.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/01/2009 :  17:58:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Athena Sertap'tan sonra değil miydi? :S
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: