Bize göre hak etmiyordu ama gerçekten adamlar sözünü anlamadıkları bir şarkıya nasıl puan vermelerini bekleyebiliriz? Bence de rimi rimi ley şarkısı 14. lüğü haketmiyordu o şarkıdan sonra türkiye 5 yıl yarışmaya alınmamalıydı hayatımda o kadar abes bi şarkı daha görmedim Ajda Pekkan'ın Aman Petrol'ü bile daha güzeldi. Ya da Superstar şarkısı da aynı abeslikteydi hiç bir güzelliği yoktu bi hoşnutluk yaratmıyodu. Ama dediğim gibi herkesin anladığı bir dilde yani ingilizce şarkı yapmak en mantıklısı. Bazılarının düşüncelerine ters gelse de gerçek bu.
Ben kendi kültürümüzü sahneye daha fazla yansıtma taraftarı olsamda, Hadise'den bir başarı bekliyorum. Hem batı hem Anadolu ezgilerini çok hoş bir şekilde yerleştirmişler ki bu bence ''Superstar'' ve ''limi limi ley'' gibi şarkılarımızın en büyük eksiğiydi.
Aman Lenin hocam adını anma şu abuk şarkıların ya. Sertap Erener'den sonra İngilizce'de doğru düzgün bişeyler yapabildiler umarım emekleri boşa gitmez kesinlikle ilk 3 bekliyorum Hadise'den.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."