|
Yazar |
Konu  |
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 16/05/2009 : 14:25:50
|
1.olarak çıkmadık sadece o zarflarda ilk bize denk geldi çıkanlar içerisinden. Sıralama olmadı öyle değil mi? |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 16/05/2009 : 21:22:26
|
alıntı: Oyunbozan tarafından yazılan:
Katılıyorum diyor İsocan. LOL Ama İsocan, +1 varî gereksiz iletiler yollamak forum kurallarına aykırıdır,belirtiyim.. :D Uyarı için sağol ayrıca ne zaman isocan oldum 
alıntı: sdal188 tarafından yazılan:
1.olarak çıkmadık sadece o zarflarda ilk bize denk geldi çıkanlar içerisinden. Sıralama olmadı öyle değil mi?
+1597 Şaka şaka. Sıralama filan olmadı evet.Dediğin gibi ilk biz çıkdık.(zarflardan ) Ee 1 saat sonra final başlayacak heyecan var mı heyecan  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 16/05/2009 : 21:37:54
|
Yok heyecan İsocan..  Sıralama şöyle olsun; 1-Türkiye 2-Azerbeycan 3-İceland
Süper olur ha. :D |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 16/05/2009 : 22:15:05
|
Ben iceland'ı izlanda diye biliyorum 
Edit;Türkiye şu an 3.durumda hatta izlandayla birleşti.(eşit)Norveç arayı iyice aştı.Çok heyecanlı yavs :S
Edit2;Türkiye 4.Tebrikler Türkiye. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 17/05/2009 : 12:35:13
|
O kadar da güzel değildi aslında Norveç'in şarkısı ama işte Kuzey birbirini çok fazla tutunca adil olmayan bir yarış oldu. Gerçekten bu kadar fark açılacak kadar güzel bir şarkı değildi Norveç'in şarkısı. Her neyse yine de Teşekkürler Hadise.. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|