|
Yazar |
Konu  |
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 04/04/2004 : 11:22:34
|
rappier öyle bir soru sormuşsunki insanların hepsinin farklı nedenleri vardır, ben adventure oynuyorum genelde, iyi rpg bulursam onuda oynarım, ama iyi yada kötü çıkan bütün adventureları alırım, bulmaca çözmek hoşuma gidiyor, üstelik oyunu bitirdikten sonra insalara yardım etmekte beni mutlu ediyor, pek sorunun cevabı olmadı bunlar sanırım, ama kopya bir oyunun 2-3 milyon cıvarı olduğunu düşünürsen vede bilgisayarın yada herhangi bir konsolun varsa en ucuz eylencede oyun oynamaktır... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 04/04/2004 : 12:03:30
|
thakkı hocamın dediği gibi,özellikle adventure oynuyorum bende,bulmacaları çözmek rahatlatıyor,çok iyi bir terapi aslında.ayrıca oyun oynamanın birçok yararları var;(tabiki çok abartmadan),şahsen ben oyun sayesinde: 1)bilgisayar kullanmayı,bilgisayardaki sorunları çözmeyi öğrendim 2)ingilizcem gelişiyor(tıpta uzmanlık sınavında baraj sınav olan ingilzceyi oyun oynamam sayesinde geçtim) 3)oyun sayesinde birçok arkadasım oldu(sizler gibi):) 4)mutlu oluyorum.... bir de niye oyun oynuyorsun gibi soranlara sizde;neden sigara içiyorsun?neden tavla oynuyorsun?vb kontr sorular sorun :) sevgiler.. |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
mr.evil
Üye

Taiwan
İleti 7 |
İletim - 04/04/2004 : 14:00:30
|
daha hesaplı yani gidiyim rafting tandem falan mı yapsan nerden baksan 150$ ra patlar alırım işporta oyunumu oh eğlene eğlene hemde tehlikesiz |
 |
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 04/04/2004 : 20:13:23
|
Benim çok üşenik bir yapım var. Yani bu yüzden evde rahatca oturup oyun oynamak varken dışarı çıkamam.    |
 |
|
Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161 |
İletim - 05/04/2004 : 10:08:04
|
Şahsen ben hayatımın %50 ila 60 ını bilgisayar başında geçiren biriyim. Müzisyenim ama onu bile bilgisayar ortamında sürdürme çabası içerisindeyim. Böyle çığır açan ve dünyayı sarsan bir gelişme dışındaklmak bence tamamen açık açık söylüyorum aptallık olur kim ne derse desin böyle düşünüyorum. Oyunda bilgisayar dünyasındaki nice bize sunulmuş güzellik abidelerinden biri. Peki bilgisayarın bu kadar çindeyken neden güzellik ve eğlence abidesi olan software oyunlardan uzak kalayım ? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|