|
Yazar |
Konu  |
silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110 |
İletim - 14/04/2004 : 03:16:06
|
yasım 27 ama ben tam bir oyun hatasıyım bunun yasla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama oyun oynayanlar bilirler oyunların insanin düşünme yeteneğini ve reflekslerini geliştirdiği bence bir gercek kısmetse cocugum olup büyüdüğü zaman kesin onunla karsılıklı oynarım |
Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
|
 |
|
Assassin
Üye

İleti 140 |
İletim - 14/04/2004 : 16:12:09
|
Çünkü oyun oynamak çok zevkli ve ayrıca yapamadığım hayellerimde olan şeyleri oyunla bir nebzede olsada giderebiliyorum. Ama bence oyunların çok fazla zararı var ben çocuğuma tetris bile almayacağım. |
Nemesis |
 |
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 17/04/2004 : 20:06:21
|
Monotonlaşmış hayatımdan biraz olsun kurtulmak we biraz da olsa özgürlüün tadına warabilmek için. yeni oyunları bitirip yeni senaryolar we farklı fikirler, bakış açıları öğrenmek için..bu sıkıcı ortamdan kendimi soyutlamak we hayallerimin arasında yüzmek için oynarım ben(umarım klasik olmamıştır Rappier:))... 17 yaşındayım, 8 yaşında bi Amiga 64'üm oldu. ondan öncede o dandik atarilerden vardı bende. daha öncesindede bekonun(galiba) ilk çıkardıı kasetli(teyp kaseti) bi atari wardı.. yani kendimi bildim bileli oyun oynuyorum. peki bundan şikayetçimiyim? ewet! hayal gücüm bukadar uçmamalıydı. ben aslında orta çağda yaşayan bi şövalye omalıydım(al işte?!). yaşımın 20 katından fazla oyun bitirdim. daha ilk bilgisayarla tanıştığımda askeri mahkemede kimsenin bitiremedii 150 küsür bölümlük Subaplex'i bitirmiştim.. paleydim ozamanlar.. babam bana şimdi çok kızıyo belki ama bana bu ortamı o hazırladı. 3-4 yaşında bi çocuğun eline alemin ilk konsolunu werirsen aha böle bişi çıkar ortaya! kitaba da o alıştırdı..oku oku dite kafamın etini yedi, sonra werdi elime yüzüklerin efendisiyle elenium'u, şimdi bıraktırmaya çalışıyo.. fena mı oldu? kendi hikayelerimi kendim yazıyorum şimdi.. neyse çok dağıldı konu.. off konuşmaya ihtiyacım war biriyle.. sacred, farcry, sparhawk yatıyo biyerlerde, benimse yanaşmaya niyetim bile yok. aşık oldum galiba:P Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 17/04/2004 : 23:18:41
|
Valla bu kadar kişi içerisinde en dürüst ve en doğru cevabı veren Lightning'e teşekkür etmek lazım. Kimse kusura bakmasın ama bilgisayarda oyun gibi bir olayı sırf vakit geçirmek ve eğlenmek adına oynuyorum demek bana biraz kendini kandırmaca gibi geliyor. Daha öncede dediğim gibi neden bir sürü başka seçenek varken bilgisayar ve oyun? bunun arkasında kesinlikle kişinin karakteri ile ilgili bir mesele vardır ve insan bunu kendisine yada başkalarına itiraf edemesede o her zaman orada olacaktır... |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 18/04/2004 : 04:00:38
|
Oyun oynadıkça hayal gücüm gelişti, ama ben hayal gücümü geliştirmek için mi oynadım? Hayır.
Oyun oynadıkça el-göz koordinasyonum arttı, reflekslerin daha iyi oldu ama ben bunlar için mi oynadım? Hayır.
Oyun oynadıkça İngilizcem gelişti, peki ben bunun için mi oynadım? Hayır.
Oyun oynadıkça bol bol eğlendim, peki ben bunun için mi oynadım? Kesinlikle EVET.
Kendimi mi kandırıyorum? Siz öyle sanmaya devam edin. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|