AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neden Oyun Oynuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

ThulsA_DooM
Üye

Germany
İleti 25

İletim - 01/05/2004 :  20:34:24  Bilgileri Göster  ThulsA_DooM için bir AOL İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir ICQ İletisi Gönder  ThulsA_DooM için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Wall ben 31 yasindayim we hala oyun oynuyorum ki sabahlari erken kalkip ise gitmem lazim amma welakin hala hazirda sabahlara kadar q3 yada counter kasip duruyorum we bu konuda kesinlikle****ayetci deyilim...Ben degilim ama etrafimdaki arkadaslarim bana sasiriyor "Essek kadar adam olmus ama hala oyun oynuyor" gibi yaklasimlari olmuyor degil hani:-)Taa ki kendileri de computerin karsisina gecene dek,sonra onlarda eblek oluyorlar.Sorunun cewabina gelince...Oyun oynamak zihni aciyor stress atiyor kendimi iyi hissetmemi(uykusuz kalsam da)sagliyor.Bazen sabahin 5ine kadar oynuyorum cok uykum geldiginde kalkip yataga gidiyorum.Yattigimda ne düsünüyorum biliyor musunuz?Elime ne gecti simdi diyorum...Ne yaptin sen Levon?Yine 3 saat uyku ile ise gideceksin olm.Aksam geldiginde oyun yok erkenden yatican yada karini alip bi restorana götür:-)Ama olmuyor iste aksam olunca wampir kesiliyorum yeniden.Oyun oynamak iidir arkadaslar ii:-)
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 13/05/2004 :  14:30:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eski oyunları bilmem ama son zamanlarda çıkan oyunların gerçeklereçok yakın olması beni oyun oynamaya zorluyor. Gerçektençok kaliteli oyunlar çıkıyor ve bunları oynamamak delilik bence... :D

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

avorsa
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 14/05/2004 :  18:59:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Söylenecek çok bir şey kalmamış, herkes içini dökmüş, bende katılmak istedim rahatlayan arkadaşların arasına. Evet oyun oynuyorum, 28 yaşındayım, toplumda saygın sayılan bir mesleğim var, özellikle son günlerde televizyonlarda bir çoğunuzun adını duyduğu bir grubun avukatıyım, evliyim ( evli olan oyun sever arkadaşlar halimden anlar )ama hala bazen sabahlara kadar oyun oynuyorum. Eğlenmek için mi, stres atmak için mi, gerçek hayatta olamadığımız kahramanlar olmak için mi? Kimin umrunda. benim değil, sadece oynuyorum, gerçek hayatlarımızda olduğu gibi. Sadece oynuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 03/10/2006 :  00:03:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben oyunu genelde, sıkıntımı atmak için oynarım Şöyle biraz derslerden uzaklaşayım diye düşünürüm...Oyunun en önemli yanı da, çoğu zaman hiç bıkmaman, ah keşke derslerde öyle olsa

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 03/10/2006 :  10:04:52  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun karşısına geçip gerçek hayatı unutana kadar oynayınca ister istemez anormal bir izlenim oluşuyo karşıdakilerin kafasında ama bence günlük hayatta yapamayacağımız seyler yapıoruz, kendimizi cok iyi bir is yapmıs kahraman gibi hissediyoruz ve o oynadıgımız karakterle bütünlesiyoruz.ben artık çoğu insanların davranışlarından sıkıldıgım için ve tek ve en garanti eğlencem oldugu için oynuorum..

:d

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000