AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neden Oyun Oynuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 19/04/2004 :  00:50:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçte olsa bişiler karalayam.
Oyun benim gerçek hayattaki dertlerimi geçiştirmek için saklandığım bir nevi gizli bahçe.
bir oyunda tüm kontrol bendedir.Kİmse benim işime karışamaz.İstediğim yere gider istediğim aracı kullanırım.
Eğlence kısmı nedense bende hep ikinci plandadır.İlk sıra her zaman zevktir.
Yaşını almış bir oyuncu olarak river raid,r6,mgs oynamış ve hep oynıyacak biri olarak size son sözüm" içinizdeki çocuğu asla öldürmeyin." olacaktır.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/04/2004 :  23:20:50  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw şimdi kafa bozuk, tv yi açıp iyice kıl oluyorsun, dışarı çıksan en ufak bir kıvılcımda katil yada maktul olma tehliken var, napıcaksın yada ben ne yapıyorum, açıyorum sof 2 yi 500 kişi temize havale...
kankam iyi yazmış, herşeyin senin kontrolünde olması, laga luga, falan filan, şundan bundan, sonuçta zevk almasam allahın kulu beni pc nin yada konsolun başına oturtamaz,
rappierin hakkı var, toplumu bırak ailelerimiz bile bazen oyun yüzünden bizi normal görmüyor, salak bir pembe dizi seyretmek normallik ya onunla kıyaslıyorlar, yada seymen ağalarına yada zerdalilerine bişey olunca üzülenler normal ama biz anormal,
son söz tınnnnnnnnnnnnnn, ben böyle mutluyum, insan neden takım tutar, neden sever, neden portakalı karpuzu seversinde, elmadan haz almazsın, oyunda öyle birşey, şahsen hayat tarzım olmuş bir kere, 30'u geçtik 50 yada 70'e ömrümüz izin verirse gene adventure'la dedektiflik yapıp, sof75 le katliamlara girişeceğiz, varsın normaller bizi yadırgasın

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 21/04/2004 :  20:45:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
moralim bozulunca ve efkarlanınca oyun oynuyom kendimin rahatlamış olduğunu hissediyom:)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/04/2004 :  23:00:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla milleti ateşlemek için bir kıvılcım çaktırmak gerekiyormuş ve sanırım bu oldu )) İlk baştaki klişe sözlerden gereçeklere geçiş yapmaya başladık... Burada konuyu açan kişi olarak kendi düşüncelerimi yazmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.

Genç kardeşlerimiz için eğlence ön planda olabilir ama benim gibi yaşını almış kişiler için eğlence 2. plana düşmeye başladı. Bana göre oyun hayattan kaçış ve sığına bileceğim bir liman. Tabiiki bu yazdıklarımdan kimse yanlış sonuçlar çıkarmasın hayatta hiçbirşeyden kaçmam ama yaş ilerleyipte yaşadığımız dünya üzerinde pek fazla birşey değiştiremeyeceğimizi anlayınca kendine özel bir dünya yaratmak daha cazip bir hal alıyor...
Ayrıca evime ilk bilgisayar girdiği zamandan beri diğer insanlar gibi normal )) olmayıda bir türlü başaramadım. Bilemiyorum belkide bu başarısızlığında oyun oynamada ektisi vardır... Ama ben şu anda kendi adıma bu başarısızlıktan mutluyum. En azından pek çok normal )) insan davranışını yapmak zorunda kalmıyorum. Pek çok insana göre daha radikal haraket edebiliyorum vs vs...

Buradaki genç kişilere hep yaptığınız işi ciddiye alın derim. Burada konu ne olursa olsun farketmez. Önemli olan tuttuğunu kopartabilmek. Konu oyun dahi olsa yaptıklarınıza önem verin. İşte o zaman neyi ne için yaptığınızı daha iyi kavrayabilirsiniz...

Saygılarımla...
Sayfanın En Üstüne Git

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 24/04/2004 :  19:39:37  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ilk oyunumla daha doğrusu teknonojiyle 9 lu yaşlarda müthiş bir oyun konsolu olan arabistan marka Kara Kutumla (saygıdan ötürü büyük harf) başladım gerçi 1 yıl falan sonra evde top oynarken üstüne basıp kırmıştım ama çok güzel siyah beyaz ekranlı bi makineydi ve ondan sonra elimden bırakamadım abilerim değil 30 ,50 ye 60 a kadar oynarım çok süper kafa dinlendiriyorum sıkkın olduğumda oynuyorum babam onca laf ediyo ama onada solitre i bi açıyorum adam fal bakarken bile kendinden geçiyo saati 12 yapıyo yani doğamızda var kardeşim :)

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000