AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumu Daha Faydalı Bir Yer Yapma Adına
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 02/09/2009 :  12:29:25  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence tek sorun üyelerin yani nası desem konu açmıyolar mesaj yazmıyolar her konu 8. ayın her cevap8. ayın olmaz ki yhaww ben ilk site kapalı sandıdım bea
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 05/09/2009 :  18:02:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumumuz nasıl desem çok ''legal'':) daha can yakıcı en basitinden koxp bile olur yani :) günlük giren kullanıcı sayısı OS un tüm kayıtlı kullanıcılarından fazla olan birsürü site var.Peki neden?Çünkü insanların istediğini veriyorlar insanlar oyun incelemesi değil oyun linki istiyor...Daha fazla konu istiyor Msn programlarından cep telefonu oyunlarına filmlere kadar biliyorum çünkü bende bunları araştırıyorum:)

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 08/09/2009 :  17:34:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kusura bakma, OS olarak yapımcılara, müzisyenlere, yönetmenlere vs. vs. saygılı bir site olduğumuz için pek sanmıyorum bu dediklerin gündemimiz olsun.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

SkullBlues
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 23/09/2009 :  15:24:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birde sitede reklam yasak en büyük şey oradan gidiyor birde forum herkeze açık buda olmasa daha iyi olurdu ama reklam olsaydı sitede daha çok kişi olurdu...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/10/2009 :  21:00:28  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Foruma kayıt olan kullanıcının ne için kayıt olacağı belli. Anlık bir şeyden yararlanmak isterse yararlanır. O kişi üye olduktan sonra siteye girmese bir anlamı yok üye olmasının.

Reklamlara da izin verilirse semt pazarına döner; her yerden reklam konuları, imzalarda linkler vs..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000