Hala seçkin bir forum Oyunsitesi ancak bana kalırsa forumun temel yapısında sorun var. Mesela vBulletin olması gerektiğine inanıyorum. Bu çok zor birşeymidir ? Bence hayır ..
Yaklaşık 3.5 senedir bu forumdayım artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor ..
Bana kalırsa ;
1- forum vBullettin olmalıdır . 2- Bölüm yöneticileri foruma eklenmelidir. Moderatör , süper-moderatör gibi rütbelere acil ihtiyac var.
benim naçizane fikrim forumdan önce sitenin popülaritesini artırmak ki, dünyada bu tip oyun sitelerine örnek olabilecek bir çok site mevcut, bence türkiye'de bir gamespot yada gametrailers tarzında bir site olacaksa bu oyunsitesi olmalı, burdan sonra çok forum sitesinde dolaştım ve şuanda hepsi resmen bir kriz yaşıyor, bunun sebebide bence eski vizyonlarından bir türlü kurtulamamaları, tabii köklü bir değişiklik öyle pat diye olmuyor ama başarıya giden yol ne kadar emek harcadığınıza, ne kadar uğraştığınıza bakmıyor mu? bence uzun vadede forumun ötesinde değişiklikler yapılmalı ve ekstra bir çekicilik katılmalı zaten kendiliğinden zaman içerisinde forumda kemikleşmiş bir üye grubu olacaktır.