AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumu Daha Faydalı Bir Yer Yapma Adına
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/11/2009 :  18:26:23  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hala seçkin bir forum Oyunsitesi ancak bana kalırsa forumun temel yapısında sorun var. Mesela vBulletin olması gerektiğine inanıyorum. Bu çok zor birşeymidir ? Bence hayır ..

Yaklaşık 3.5 senedir bu forumdayım artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor ..

Bana kalırsa ;

1- forum vBullettin olmalıdır .
2- Bölüm yöneticileri foruma eklenmelidir. Moderatör , süper-moderatör gibi rütbelere acil ihtiyac var.

alın size basit örnek : http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26555

bölüm yöneticisi olayına bu yüzden baya ihtiyac var diyorum ama şunuda ekliyorum ; zamanında olduğu gibi yine sayılı bir forum oluruz ;)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Melih
Üye

Turkey
İleti 236

İletim - 08/02/2010 :  22:26:05  Bilgileri Göster  Melih'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim naçizane fikrim forumdan önce sitenin popülaritesini artırmak ki, dünyada bu tip oyun sitelerine örnek olabilecek bir çok site mevcut, bence türkiye'de bir gamespot yada gametrailers tarzında bir site olacaksa bu oyunsitesi olmalı, burdan sonra çok forum sitesinde dolaştım ve şuanda hepsi resmen bir kriz yaşıyor, bunun sebebide bence eski vizyonlarından bir türlü kurtulamamaları, tabii köklü bir değişiklik öyle pat diye olmuyor ama başarıya giden yol ne kadar emek harcadığınıza, ne kadar uğraştığınıza bakmıyor mu? bence uzun vadede forumun ötesinde değişiklikler yapılmalı ve ekstra bir çekicilik katılmalı zaten kendiliğinden zaman içerisinde forumda kemikleşmiş bir üye grubu olacaktır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000